Vigtige ændringer på MereMobil.dk

INFO: Vi har været nødt til at foretage ændringer omkring kommentarsystemet i artiklerne på MereMobil.dk. Læs her hvad det betyder for dig.

Kommentarer på MereMobil.dk
Fremover skal du oprette en ny profil for at kunne kommentere på artikler (Foto: MereMobil.dk)

Siden starten af MereMobil.dk i december 2013, er der lavet over 70.000 kommentarer på de mere end 11.000 artikler, vi har online totalt set. Jeg er SÅ glad for, at vi har engagerede læsere på siten – også selvom debatten ind i mellem går højt eller kører af sporet.

I lighed med en lang række andre sites brugte vi kommentarsystemet Disqus. Fordelen ved Disqus er, at mange sites bruger systemet. Derfor har du som bruger kun skulle forholde dig til ét login, hvis du ville debattere på flere sites.

De seneste halve års tid har vi desværre konstateret, at Disqus er blevet mere og mere ustabilt. Vi har flere gange forsøgt at komme i dialog med deres support, men uden det har løst problemerne. Ofte er heldige, hvis bare de svarer – selvom vi er betalende kunde.

Nu har jeg, sammen med vores tekniske chef Tobias, taget konsekvensen, og smidt Disqus på porten. Ustabiliteten, manglen på opdateringer og adgang til support, kan vi ikke leve med. Jeg er klar over, at skiftet af kommentarmodulet måske fører til færre kommentarer, men hellere det, end at tingene ikke spiller optimalt.

Heldigvis har vi kunne migrere stort set alle kommentarer fra Disqus til det nye system, der i øvrigt hedder wpDiscuz.

Det betyder ændringen af kommentarsystemet for dig

Det mest trælse er, at kommentarsystemet på MereMobil.dk kræver, at du opretter en ny brugerprofil. Når du har været den proces igennem, kan du kommentere på artiklerne. Du kan også kommentere som “gæst”, hvis du ønsker det.

Jeg håber, at du vil tage godt imod dette nødvendige tiltag. Kommentarer og inputs er velkomne.

Nu vi er i gang, så tilmeld dig gerne mit nyhedsbrev også med de seneste mobilnyheder. Det udkommer to gange om ugen.

Mange hilsner

John G.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram