Udendørs-TV? Fedt eller unødvendigt?

Et tv specielt udviklet til terrassen med et prisskilt fra 29.999 kroner, er det fedt? Her er Samsung The Terrace.

Samsung The Terrace
Samsung The Terrace koster FRA 30.000 kroner uden soundbar (Foto: Samsung)

Det er ikke ualmindeligt, at der bruges mange penge på udendørsmiljøer – også her i Danmark – trods det faktum at vejret ofte ikke egner sig til at sidde på terrassen. Men det overrasker mig nu alligevel, hvis danskerne er parate til at ofre 30.000 kroner, eller mere, på et udendørs-tv. Ikke desto mindre er det nu en mulighed.

Samsung The Terrace må siges at være i kategorien ”über-gadget”. The Terrace er et udensdørs-tv, der tåler temperaturer mellem minus 30 og plus 50 grader.

Derudover klarer skærmen også støv og vand. Om det ligefrem kan hænge ude i regnvejr uden overdækning, er jeg dog ikke helt klar over, men skærmen har IP-certificeringen IP55.

Samsung lover en lysstyrke på 2.000 nits. Dertil kommer at skærmen også har 4K-opløsning. Og så er det naturligvis et smart-tv.

Hvis denne skærm ikke er nok, kan der tilkøbes en soundbar til 7.499 kroner, der matcher skærmen.

Samsung The Terrace har følgende størrelser og vejledende priser:

  • 55” – 29.999 kroner
  • 65” – 39.999 kroner
  • 75” – 49.999 kroner

Skærm og soundbar kommer på markedet i Danmark i slutningen af april.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Samsung har fået lavet en undersøgelse, der viser, at 57 procent af danskerne ville ønske, at de brugte endnu mere tid udenfor. Om det betyder, at danskerne også vil se tv udenfor melder historien ikke noget om.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram