Udendørs-TV? Fedt eller unødvendigt?

12

Et tv specielt udviklet til terrassen med et prisskilt fra 29.999 kroner, er det fedt? Her er Samsung The Terrace.

Samsung The Terrace
Samsung The Terrace koster FRA 30.000 kroner uden soundbar (Foto: Samsung)

Det er ikke ualmindeligt, at der bruges mange penge på udendørsmiljøer – også her i Danmark – trods det faktum at vejret ofte ikke egner sig til at sidde på terrassen. Men det overrasker mig nu alligevel, hvis danskerne er parate til at ofre 30.000 kroner, eller mere, på et udendørs-tv. Ikke desto mindre er det nu en mulighed.

Samsung The Terrace må siges at være i kategorien ”über-gadget”. The Terrace er et udensdørs-tv, der tåler temperaturer mellem minus 30 og plus 50 grader.

Derudover klarer skærmen også støv og vand. Om det ligefrem kan hænge ude i regnvejr uden overdækning, er jeg dog ikke helt klar over, men skærmen har IP-certificeringen IP55.

Samsung lover en lysstyrke på 2.000 nits. Dertil kommer at skærmen også har 4K-opløsning. Og så er det naturligvis et smart-tv.

Hvis denne skærm ikke er nok, kan der tilkøbes en soundbar til 7.499 kroner, der matcher skærmen.

Samsung The Terrace har følgende størrelser og vejledende priser:

  • 55” – 29.999 kroner
  • 65” – 39.999 kroner
  • 75” – 49.999 kroner

Skærm og soundbar kommer på markedet i Danmark i slutningen af april.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har fået lavet en undersøgelse, der viser, at 57 procent af danskerne ville ønske, at de brugte endnu mere tid udenfor. Om det betyder, at danskerne også vil se tv udenfor melder historien ikke noget om.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer