Udendørs-TV? Fedt eller unødvendigt?

Et tv specielt udviklet til terrassen med et prisskilt fra 29.999 kroner, er det fedt? Her er Samsung The Terrace.

Samsung The Terrace
Samsung The Terrace koster FRA 30.000 kroner uden soundbar (Foto: Samsung)

Det er ikke ualmindeligt, at der bruges mange penge på udendørsmiljøer – også her i Danmark – trods det faktum at vejret ofte ikke egner sig til at sidde på terrassen. Men det overrasker mig nu alligevel, hvis danskerne er parate til at ofre 30.000 kroner, eller mere, på et udendørs-tv. Ikke desto mindre er det nu en mulighed.

Samsung The Terrace må siges at være i kategorien ”über-gadget”. The Terrace er et udensdørs-tv, der tåler temperaturer mellem minus 30 og plus 50 grader.

Derudover klarer skærmen også støv og vand. Om det ligefrem kan hænge ude i regnvejr uden overdækning, er jeg dog ikke helt klar over, men skærmen har IP-certificeringen IP55.

Samsung lover en lysstyrke på 2.000 nits. Dertil kommer at skærmen også har 4K-opløsning. Og så er det naturligvis et smart-tv.

Hvis denne skærm ikke er nok, kan der tilkøbes en soundbar til 7.499 kroner, der matcher skærmen.

Samsung The Terrace har følgende størrelser og vejledende priser:

  • 55” – 29.999 kroner
  • 65” – 39.999 kroner
  • 75” – 49.999 kroner

Skærm og soundbar kommer på markedet i Danmark i slutningen af april.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Samsung har fået lavet en undersøgelse, der viser, at 57 procent af danskerne ville ønske, at de brugte endnu mere tid udenfor. Om det betyder, at danskerne også vil se tv udenfor melder historien ikke noget om.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram