Tablet-holder er nødvendigt interiør i stadig flere butikker

0

En tablet-holder møder du næsten hver dag på skoler restauranter og i industrien.

iPad og tablet holder

####

Butikkerne skal følge med digitaliseringen og gør det også gladeligt, så længe det giver mening for dem.

Vi har hørt flere historier med forskellige digitale initiativer og optimeringer, som skulle gøre det nemmere for butikkerne, for skolerne, for industrien, men som gjorde præcis det modsatte – Aula bliver ofte brugt som eksempel.

Et andet eksempel, som derimod har været meget positivt for butikkerne, skolerne, restauranter og industrien, er tablets. Det har vist sig at fungere til at erstatte papir, kuglepen og analoge maskiner, hvis holdbarhed aldrig levede op til standarden.

Derfor bliver det ikke sidste gang, at du ser en tablet og en tablet stand eller iPad-holder, når du går ind på dit apotek. 

Apoteket, restauranten, frisøren…

Vi møder tabletten overalt og hele tiden i erhvervslivet, når vi først begynder at lægge mærke til det. 

En tabletholder til bordet på restauranten giver god mening, fordi et ark med papir og blyant eller tjenerens hukommelse ikke er lige så pålidelig. Med en tablet i sin holder trykker tjeneren blot gæsterne ind på et bord og færdigt arbejde. 

Så en tablet holder vil ikke være noget, en restaurant bare sådan uden videre vil takke nej til. Det samme gælder på apoteket eller hos frisøren. Du skal trække et nummer, eller du skal scanne dit sygesikringsbevis. Hos frisøren tjekker denne efter på sin tablet hvem, hvad og hvor, inden du bliver smidt over i en frisørstol. Det giver mening for alle parter.

Tabletten skaber et bedre overblik

Også i industrien har tabletten været en stor hjælp. Tænk bare på, hvordan der stemples ind og ud til den præcise tid, som skærmen registrerer. Her er det dog ofte en tablet-vægholder, som bruges. Det skyldes selvfølgelig, at en iPad er et dyrt redskab, som helst ikke skal gå i stykker, når der er travlt, og maskinerne hamrer forbi. 

Alle disse tablets giver et overblik og en nemmere måde at tilgå arbejdet på, som ikke var tilgængelig før. Det gør, at tjeneren kan fokusere på at kigge kunderne i øjnene og yde god service, og at håndværkeren ikke skal bøvle med et system, der ikke gider, som han/hun vil.

Og det gør det meget nemmere på apoteket bare at have medicinen klar, når du allerede har tjekket dit sygesikringskort ind. 

Debat om tablets i børnehaven 

Hvor der dog kan være snak og debat om, hvorvidt der skal installeres tablets eller ej, er i erhverv, hvor der er med børn at gøre.

Nærmere bestemt, når børnene kommer til at skulle bruge iPad i en tidlig alder og i mange stille timer, som kan præge barnets opvækst på en måde, vi ikke er vant til. Sådan debatteres emnet i hvert fald om digital dannelse i børnehaven

Og som med alt, der har med offentligt ansatte, internettet og børn at gøre, så går bølgerne højt, når der diskuteres, om det er til gavn for børnene, eller om det skader deres opvækst.

I hvert fald kan det siges, at i erhvervslivet ser man dagligt den positive effekt af de tablets, som står i de mange holdere. Om de så skal ind i børnehaven også må læseren selv vurdere. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer