CBB Mobil åbner ”fysiske butikker”

2

Mobilselskabet CBB Mobil er inden længe klar med fysiske butikker, som dog ikke bliver helt i eget navn, men via et samarbejde med Elgiganten.

CBB Mobil rykker ind hos Elgiganten (Foto: CBB Mobil)
CBB Mobil rykker ind hos Elgiganten i hele landet, hvilket også kommer mobilkøberne til gode, da det giver et større udvalg af smartphones. (Foto: CBB Mobil)

CBB Mobil er født og opvokset online og altså uden fysiske butikker, hvor kunderne har kunne gå ind og handle, men nu kommer CBB Mobil til at være fysisk til stede.

De åbner ikke deres egne butikker, men vil i stedet være tilstede i Elgigantens 38 varehuse landet over.

LÆS OGSÅ: CBB Mobil tilbyder nu fri data

-”I CBB Mobil brænder vi for at gøre det helt enkelt og ligetil at være kunde. Derfor ser vi meget frem til det nye samarbejde med Elgiganten, som gør vores abonnementer tilgængelige dér, hvor en stor del af danskerne søger hen for at få vejledning og købe ny telefon,” siger direktør hos CBB Mobil, Nikolaj Boserup i en pressemeddelelse.

Mobilkøberne har også en fordel ved, at samarbejdet mellem CBB Mobil og Elgiganten inden længe er en realitet. Det betyder nemlig, at de har et større udvalg og større valgfrihed.

-”Vi er naturligvis rigtig glade for, at vi skal arbejde sammen med CBB Mobil. I sidste ende er det noget, der kommer vores kunder til gode. CBB Mobil har udtrykt ønske om bedre muligheder for at være til stede for deres kunder ”ansigt til ansigt” og her ser vi os selv som et naturligt valg med 38 butikker landet over. Vi glæder os over samarbejdet og til at bidrage til CBB Mobils vækst,” siger Allan Olderkjær, Sales Manager Tech i Elgiganten.

CBB Mobil flytter ind hos i Elgigantens varehuse onsdag den 21. april 2021.

Aktuelle dagspriser på abonnementer hos CBB

Mere til historien

CBB Mobils moderselskab Telenor har også en distributionsaftale med Elgiganten og det samarbejde fortsætter uændret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer