iOS 14 er installeret på mere end 8 ud af 10 enheder

2

Apple er klar med nye tal, der viser udbredelsen af iOS 14. Og de nyeste tal viser, at iOS 14 er installeret på mere end 80 procent af alle enheder.

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen “picture-in-picture” (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en ny opgørelse, der viser udbredelsen af iOS-versionerne. De nyeste tal viser, at 80 procent af alle aktive iPhones har iOS 14 opdateringen installeret.

Tallene fra Apple viser også, at på de iPhones, som er kommet på markedet i løbet af de sidste fire år, har hele 86 procent af enhederne iOS 14 installeret.

Derudover har 12 procent af alle nyere iPhones iOS 13 installeret, mens det er 12 procent af alle aktive iPhones, der har iOS 14 installeret. Kun 2 procent af de iPhones, der er kommet på markedet indenfor de seneste fire år, har en ældre iOS-version end iOS 12 installeret. Kigger vi på alle aktive iPhones, er det 8 procent, der har en ældre iOS-version end iOS 12 installeret.

Sidst Apple kom med tal var den 15. december 2020. Dengang var iOS 14 installeret på 72 procent af alle aktive iPhones og 81 procent af alle iPhone-modeller, som er kommet på markedet indenfor de sidste fire år.

Tallene for iOS-versionerne på iPads minder meget om dem på iPhones, hvis vi ser på dem, som er kommet på markedet i løbet af de seneste fire år. Her har 84 procent af alle iPads nemlig iPadOS 14 installeret, mens 14 procent har iPadOS 13 og kun 2 procent har ældre softwareversioner installeret.

På alle aktive iPads der er det 70 procent, som har iPadOS 14 og 14 procent, som har iPadOS 13. Mens 16 procent har ældre software installeret. Det kunne derfor tyde på, at flere beholder deres iPads i længere tid end de beholder deres iPhones.

Til sammenligning viste tallene fra december, at Apple havde iPadOS 14 installeret på 61 procent af alle aktive iPads og 75 procent af alle iPads, som er kommet på markedet i løbet af de seneste fire år. Det skriver MacRumors.com.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Ovenstående tal, som Apple har offentliggjort, er målt på besøg i Apples App Store onsdag den 24. februar 2021.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer