iOS 14 er installeret på mere end 8 ud af 10 enheder

Apple er klar med nye tal, der viser udbredelsen af iOS 14. Og de nyeste tal viser, at iOS 14 er installeret på mere end 80 procent af alle enheder.

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen "picture-in-picture" (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en ny opgørelse, der viser udbredelsen af iOS-versionerne. De nyeste tal viser, at 80 procent af alle aktive iPhones har iOS 14 opdateringen installeret.

Tallene fra Apple viser også, at på de iPhones, som er kommet på markedet i løbet af de sidste fire år, har hele 86 procent af enhederne iOS 14 installeret.

Derudover har 12 procent af alle nyere iPhones iOS 13 installeret, mens det er 12 procent af alle aktive iPhones, der har iOS 14 installeret. Kun 2 procent af de iPhones, der er kommet på markedet indenfor de seneste fire år, har en ældre iOS-version end iOS 12 installeret. Kigger vi på alle aktive iPhones, er det 8 procent, der har en ældre iOS-version end iOS 12 installeret.

Sidst Apple kom med tal var den 15. december 2020. Dengang var iOS 14 installeret på 72 procent af alle aktive iPhones og 81 procent af alle iPhone-modeller, som er kommet på markedet indenfor de sidste fire år.

Tallene for iOS-versionerne på iPads minder meget om dem på iPhones, hvis vi ser på dem, som er kommet på markedet i løbet af de seneste fire år. Her har 84 procent af alle iPads nemlig iPadOS 14 installeret, mens 14 procent har iPadOS 13 og kun 2 procent har ældre softwareversioner installeret.

På alle aktive iPads der er det 70 procent, som har iPadOS 14 og 14 procent, som har iPadOS 13. Mens 16 procent har ældre software installeret. Det kunne derfor tyde på, at flere beholder deres iPads i længere tid end de beholder deres iPhones.

Til sammenligning viste tallene fra december, at Apple havde iPadOS 14 installeret på 61 procent af alle aktive iPads og 75 procent af alle iPads, som er kommet på markedet i løbet af de seneste fire år. Det skriver MacRumors.com.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Ovenstående tal, som Apple har offentliggjort, er målt på besøg i Apples App Store onsdag den 24. februar 2021.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Apple genbruger materialer som aldrig før

I 2021 indeholdt Apple-produkter næsten 20 pct. genbrugsmaterialer, hvilket er den højeste procentdel til dato. Den grønne omstilling er i gang.

(mere…)
Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram