EP #87: Min mening om OnePlus 9 Pro på 5 minutter (lyd-test)

0

OnePlus 9 Pro fortjener en topkarakter. Hør min 5-minutters anmeldelse og få begrundelserne inden du bestiller.

OnePlus 9 Pro
På 5 minutter kan du høre, hvorfor OnePlus 9 Pro er et godt køb. Lyt også med i din favoritpodcast-app. Søg efter “MereMobil.dk”.

I denne korte podcastepisode kommer du tæt på OnePlus 9 Pro, som jeg har anmeldt. Hør hvorfor dette er en rigtig god telefon – faktisk den bedste topmodel hidtil fra OnePlus.

Tidligere irriterede sjuskefejl på foregående topmodeller eksisterer ikke længere. Nu leverer OnePlus en rigtig stabil topmodel, der tilmed er til at betale. 6.999 kroner koster den billigste, som jeg vurderer, er det bedste køb for langt de fleste.

Det første du vil lægge mærke til, er kameraet. Der står Hasselblad bag på. Mange vil ikke vide hvad Hasselblad præcist er. Det behøver du faktisk heller ikke vide. Det vigtigste er, at OnePlus har købt sig adgang til knowhow om kamerateknologi.

Kamerasamarbejdet betyder i praksis, at OnePlus’ topmodellen nu er kommet på niveau med konkurrenterne, når vi taler om point-and-shoot fotos.

Jeg vil opfordre til, at du læser min anmeldelse af OnePlus 9 Pro, inden du køber telefonen. Så har du i hvert fald alle de vigtigste detaljer du skal kende, for at kunne træffe det rigtige valg.

Karakteren er i min bog topkarakter.

Se også min video om OnePlus 9 Pro.

Mere til historien

Podcasten fra MereMobil.dk består af lange temaepisoder om specifikke emner samt spændende gæster. Derudover udgiver jeg (som noget nyt) korte episoder med anmeldelser af telefoner på lyd. Se flere episoder her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer