Prisen på Disney+ stiger i næste uge

I næste uge er Disney+ klar med den nye sektion Star. Det betyder langt mere indhold og en højere pris. Faktisk kommer der dobbelt op på indhold.

Star på Disney+
Disney+ åbner for sektionen Star i næste uge, der giver masser af nyt indhold, som særligt henvender sig til de "voksne" (Foto: Disney)

Streamingtjenesten Disney+ klarer sig godt – faktisk rigtigt godt. Der er allerede små 100 millioner abonnenter på tjenesten, hvilket faktisk først var målet om flere år.

Det ventes også, at endnu flere abonnenter vil komme i den kommende tid. Disney+ åbner nemlig op for sektionen Star, der har mere ”voksen-indhold” i forhold til det der ellers kendetegner Disney+. Det betyder dog også, at prisen stiger.

Netop nu koster det 59 kroner om måneden at være abonnent på Disney+ eller 589 kroner for ét år. Og tegner du abonnement inden tirsdag den 23. februar 2021, hvor der åbnes for ”Star”, kan du stadigvæk få det til ”gammel pris”.

Er du allerede abonnent, eller bliver det inden 23. februar, vil du dog få den nuværende pris på 59 kroner om måneden frem til den 23. august 2021.

Den nye pris er 79 kroner om måneden eller 790 kroner for ét år.

Hvis du er hurtig, kan du få rabat, da prisen netop nu er 589 kroner for et årsabonnement. Det svarer til 49 kroner om måneden.

Bruger du nedenstående link til at tegne abonnementet, så får både du og MereMobil.dk glæde af at spare nogle penge.

OBSTjek Disney+ ud og bestil her til den gamle pris

Star kommer med en masse spændende indhold som:

 • American Dad
 • Bones
 • Criminal Minds
 • Desperate Housewives
 • Family Guy
 • Glee
 • Grey’s Anatomy
 • How I Met Your Mother
 • Lost
 • Prison Break
 • Scrubs
 • White Collar

Star på Disney+ – se indholdet på Star her

Mere til historien

Det går generelt godt for streamingtjenesterne også ViaPlay har haft stor tilgang af abonnenter i 2020. De har netop rundet milepælen på 3 millioner abonnenter.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram