Nokia 5.4 er klar i butikkerne - budgettelefon med 48 megapixels kamera

Budgetmobilen Nokia 5.4, er i handlen. Den kommer med 48 megapixels kamera, stort batteri og en skarp pris. Se pris og tilgængelighed på Nokia 5.4 her.

Nokia 5.4 (Foto: HMD Global)
Nokia 5.4 er landet i butikkerne fredag den 15. januar 2021 (Foto: HMD Global)

HMD Global annoncerede i december den nyeste budgettelefon med Nokia-brandet på. Nokia 5.4 er navnet og den kommer med 48 megapixels kamera, stort batteri og en skærm på 6,39 tommer med HD+ opløsning.

Den vejledende pris for Nokia 5.4 er 1.599 kroner uden abonnement.

Batteriet er på 4.000 mAh og telefonen kommer med Snapdragon 662 processoren fra Qualcomm.

HMD Global oplyser i en pressemeddelelse, at Nokia 5.4 vil kunne opgraderes til Android 11, så snart denne version bliver tilgængelig. Nokia 5.4 lanceres med Android 10.

Med en Nokia-telefon er du sikker på, at den vil blive opdateret med to nye Android-versioner (dvs. op til Android 12) og sikkerhedsopdateringer i mindst tre år.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Kameraet er, som tidligere nævnt, på 48 megapixels og kommer med funktionen ”Cinema”, hvilket gør det muligt at optage med alle filmindustriens standarder, som 24 fps og 21:9 format. Kameraet er desuden et quad-kamera, som har ultravidvinkel-, macro- og dybdesensor foruden hovedsensoren.

Nokia 5.4 har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Derudover understøtter den microSD-kort.

Telefonen er klar i handlen nu (fra fredag den 15. januar 2021.red.) og er tilgængelig i farverne Polar Night og Dusk. Prisen er som nævnt 1.599 kroner uden abonnement. Den forhandles hos Salling Group og Elgiganten.

Der svirrer rygter om, at HMD Global inden længe vil annoncere Nokia 6.4. HMD Global har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud omkring Nokia 6.4.

Første kig på Nokia 6.4 – efterfølger til Nokia 6.2

Hør testen af Nokia 5.4

Mere til historien

Nokia er også Android Enterprise Recommended, hvilket betyder de er certificeret til at være et godt valg for virksomheder. Telefonen er derfor også bredt ude hos forhandlere til erhvervslivet. I forhold til B2B er det følgende: ATEA, Edgemo, Comm2ig, Dantell og TDC Erhvervscenter, der forhandler Nokia 5.4.

Nu kan du forudbestille de nye iPhone 14-modeller

Apple præsenterede tidligere på ugen de nye iPhone 14-modeller. Netop nu kan de forudbestilles.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
OnePlus 10 Pro klar i handlen

Den længe ventede topmodel fra OnePlus er klar i handlen og kan købes hos stort set alle forhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
iPhone SE (2022) kan forudbestilles nu

Apple præsenterede tidligere på ugen den nye generation af iPhone SE (2022). Nu kan du forudbestille dit eksemplar.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram