Nokia 5.4 er klar i butikkerne – budgettelefon med 48 megapixels kamera

1

Budgetmobilen Nokia 5.4, er i handlen. Den kommer med 48 megapixels kamera, stort batteri og en skarp pris. Se pris og tilgængelighed på Nokia 5.4 her.

Nokia 5.4 (Foto: HMD Global)
Nokia 5.4 er landet i butikkerne fredag den 15. januar 2021 (Foto: HMD Global)

HMD Global annoncerede i december den nyeste budgettelefon med Nokia-brandet på. Nokia 5.4 er navnet og den kommer med 48 megapixels kamera, stort batteri og en skærm på 6,39 tommer med HD+ opløsning.

Den vejledende pris for Nokia 5.4 er 1.599 kroner uden abonnement.

Batteriet er på 4.000 mAh og telefonen kommer med Snapdragon 662 processoren fra Qualcomm.

HMD Global oplyser i en pressemeddelelse, at Nokia 5.4 vil kunne opgraderes til Android 11, så snart denne version bliver tilgængelig. Nokia 5.4 lanceres med Android 10.

Med en Nokia-telefon er du sikker på, at den vil blive opdateret med to nye Android-versioner (dvs. op til Android 12) og sikkerhedsopdateringer i mindst tre år.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Kameraet er, som tidligere nævnt, på 48 megapixels og kommer med funktionen ”Cinema”, hvilket gør det muligt at optage med alle filmindustriens standarder, som 24 fps og 21:9 format. Kameraet er desuden et quad-kamera, som har ultravidvinkel-, macro- og dybdesensor foruden hovedsensoren.

Nokia 5.4 har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Derudover understøtter den microSD-kort.

Telefonen er klar i handlen nu (fra fredag den 15. januar 2021.red.) og er tilgængelig i farverne Polar Night og Dusk. Prisen er som nævnt 1.599 kroner uden abonnement. Den forhandles hos Salling Group og Elgiganten.

Der svirrer rygter om, at HMD Global inden længe vil annoncere Nokia 6.4. HMD Global har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud omkring Nokia 6.4.

Første kig på Nokia 6.4 – efterfølger til Nokia 6.2

Hør testen af Nokia 5.4

Mere til historien

Nokia er også Android Enterprise Recommended, hvilket betyder de er certificeret til at være et godt valg for virksomheder. Telefonen er derfor også bredt ude hos forhandlere til erhvervslivet. I forhold til B2B er det følgende: ATEA, Edgemo, Comm2ig, Dantell og TDC Erhvervscenter, der forhandler Nokia 5.4.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer