Episode #81: Genvind magten over teknologien i hjemmet

0

Har dine gadgets, TV-skærmen og højttalerne taget magten fra indretningen i hjemmet? Lyt med her og få mange gode råd til hvordan du genvinder kontrollen.

PODCAST EP81 S8
Få i denne episode til, hvordan du indretter dig med teknologien i hjemmet. Højttalere og fladskærme skal være med- ikke modspillere. Jeg håber, at du vil lytte med.

Vores boliger består i dag af en overflod af elektronik, der ofte ikke passer ind i det stramme nordiske design – eller som bare kastes ind på den eneste ledige plads.

Med relativt få greb kan du genvinde magten over teknologien i hjemmet, fremfor blot at give op og lade kablerne under TV’et hænge som et modløst bevis på at du for længst har tabt kampen.

I denne episode af tech-podcasten taler jeg med indretningsekspert Michael Schmidt, der på Instagram er kendt som @michaeldansk.

Michael holder af teknologi, og synes, at den skal have sin plads i hjemmet.

Et af de rigtigt gode råd fra Michael Schmidt er, at du ikke skal forsøge at gemme noget væk, som du ikke kan gemme væk. Få det i stedet til at se ud som om, at det er meningen, at du har placeret højttalerne eller fladskærmen der hvor den er. Tommelfinegrreglen er: Kan det ikke gemmes skal det fremhæves.

Lyt med og hør hvordan indretningseksperten selv bor og få samtidigt en masse gode råd, der gør elektronikken til en med- og ikke modspiller.

Jeg ser også tilbage på 2020 og frem på tech-året 2021. Jeg håber, at du vil lytte med.

Læs hvad du kan forvente i 2021 indenfor smartphones

Indslag i denne episode

01:00 De mest populære smartphone-anmeldelser i 2020 – del 1
01:42 Tips til indretning med elektronik – Michael Schmidt @michaeldansk
24:22 De mest populære smartphone-anmeldelser i 2020 – del 2
26:00 Tendenser for 2021
27:10 Tak for denne gang

Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

Du kan høre min podcast på alle podcastplatforme. Herunder finder du links til nogle af mulighederne. Du kan også lytte i ovenstående afspiller.

Lyt med på din favoritafspiller når du har tid. Husk! Du kan få besked i din mail, når jeg udgiver ny episode. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Denne episode, episode 81, er optaget den 6. januar 2021. Dette er den første episode i sæson 8.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer