Skift tastaturet på din Samsung-telefon

VIDEOGUIDE: Skift tastaturet på din Samsung-telefon eller andre Android-smartphones. Se her hvor enkelt du kan skifte til Gboard tastaturet fra Google.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Når jeg modtager en Samsung-telefon til test, er jeg ofte uvenner med Samsungs eget tastatur. Der er bare noget, som ikke fungerer optimalt for mig. Derfor vælger jeg, at skifte tastaturet på Samsung-telefonen til Gboard.

I ovenstående video viser jeg, hvor let du installerer et andet tastatur på din Samsung-smartphone, men guiden fungerer også på hvilken som helst anden Android-baseret smartphone.

Gboard kommer fra Google. Det er det tastatur, der originalt er en del af Android-systemet.

Sådan skifter du tastaturet på Android-telefoner til Gboard

  1. Åben Google Play Store
  2. Søg efter ”Gboard” og installer appen
  3. Gå til appoversigten – find og åben Gboard
  4. Tryk på ”Aktiver i indstillinger”
  5. Tilvælg Gboard på tastatur-oversigten og godkend boksen der kommer frem
  6. Tryk på ”Vælg indtastningsmetode”
  7. Vælg Gboard
  8. Nu er Gboard aktiveret som standardtastatur

Var denne guide brugbar for dig? Vil du have flere artikler som disse? Tilmeld dig vores nyhedsopdatering, der kommer i indbakken to gange om ugen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy A42 5G er måske den bedste i mellemklassen lige nu

Mere til historien

Der findes mange alternative tastaturer til Android, som du kan vælge mellem. Af sikkerhedsmæssige årsager vil jeg opfordre dig til ikke at installere tastaturer uden om Play Store.

Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram