Prisen på Jubii mail er eksploderet

Har du mail hos Jubii så får du en rigtig hadegave til jul. Prisen er nemlig “over night” eksploderet.

Jubii website 2001
Jubii havde sin storhedstid i nullerne. Her ses Jubiis website fra 2001 (Foto: Internet Archive / MereMobil.dk)

Brugere af Jubiis danske mailtjeneste får i disse dage morgenkaffen galt i halsen. For om kort tid hæves prisen for at bruge tjenesten med massive 390 procent. Det skriver Ekstra Bladet.

Hvor det hidtil typisk har kostet 10 kroner om måneden at bruge mailtjenestens såkaldte PLUS-abonnement, stiger det kort efter nytår til 49 kroner om måneden.Pengene opkræves et halvt år af gangen, hvilket betyder en regning på 294 kroner pr. mailadresse, som opkræves fra 8. januar 2021.

Fra 1. april 2021 gælder prisen også dem, der i dag har en gratis Jubii-konto, oplyser tjenesten på sin infoside om ændringen.

Kunderne er sure

Ændringen har fået kunderne til at rase mod Jubii.

På Trustpilot var firmaets karakter tirsdag morgen på 2.1 eller ‘ringe’. Kunderne kalder ændringen for bondefangeri og grådigt.

Flere giver også udtryk for, at de nu vil finde sig en anden og billigere mailtjeneste, selvom det betyder bøvl med at skifte adressen ud alle de steder, hvor den i dag bruges. Og ikke mindst arbejdet med at overføre arkiverede mails til en ny tjeneste som for eksempel Gmail.

Kan ikke leve af annoncer

Jubii forsvarer sig på sin infoside med, at man ganske enkelt ikke kan leve af de annoncer, der hidtil har været med til at holde udgifterne nede.

– “Vi forstår, at prisstigningen kan opleves som stor i procent, men prisniveauet har også været lavt. Jubii har tidligere haft gode indtægter fra reklame, men for nylig har vi set, at disse indtægter er faldet betydeligt,” skriver firmaet blandt andet.

Hvis du ikke ønsker din Jubii-mail mere, så finder du her vejledning til at opsige din mailkonto hos Jubii.

INFO: Denne artikel er skrevet af Heine Jørgensen og bragt i samarbejde med Ekstra Bladet.

Mere til historien

I 2013 købe Nordjyske Medier Jubii men solgte med virkning fra den 1. december 2020 selskabet videre til nordske Fjordmail Technologies.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram