Se Black Friday tech-tilbud her

0

Billige smartphones, hovedtelefoner og højttalere er en tradition på Black Friday. Se her nogle af tech-tilbuddene, som gælder Black Friday.

Black Friday på Pricerunner.dk (Foto: Pricerunner.dk)
Black Friday er den helt store shoppingdag. Her under kan du se tilbuds-priserne på nogle af tech-kategorierne

Shopping på Black Friday har corona ikke fået aflyst. Trods coronapandemien så vil årets helt store shoppe-dag, Black Friday, fortsat afholdes. Nogle butikker gør det måske anderledes end normalt, men stort set alle gør det på den ene eller anden måde.

Online-shopping afholdes helt uden problemer. Og der er du helt sikker på, at du heller ikke har problemer med at overholde de mange coronarestriktioner.

Flere danskere vil shoppe på Black Friday i år end i 2019

Men uanset om det er på webshops eller i fysiske butikker, er det vigtigt, at du holder øje med priserne. Mange vil reklamere med store besparelser, men hvor du måske ikke helt har styr hvad markedsprisen egentlig er.

Derfor er noget af det vigtigste du skal huske: At sammenligne priser. Det kan du blandt andet gøre på Pricerunner.dk, hvor de har en hel sektion med Black Friday tilbud.

En vare kan godt være billigst i en butik, som kun giver 20 procents rabat end et sted, hvor de giver 30 procents rabat. Det er derfor vigtigst at se, hvor meget du skal betale for den eksakte vare.

Den danske e-handel slår rekord under coronakrisen

Noget af det, som danskerne for alvor går efter på Black Friday er tøj, elektronik, ting til huset og legetøj.

Vi har herunder fundet nogle af de bedste tilbud på mobiltelefoner.

Smartphones

Wearables

Spilkonsoller

Høretelefoner

Apple Watch

Mere til historien

Mange butikker holder Black Week og ikke kun Black Friday. Dette er blandt andet for at sprede tilbuddene ud i forhold til, at kunderne så også fordeles over længere tid. Men det er ikke et nyt tiltag pga. coronapandemien, da det også har været noget, at de har benyttet sig af tidligere år.

Læs også:
Danskerne vilde med Black Friday – ny rekord igen!

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer