Motorola byder ind med prisvenlig julegave

Moto E-familien har fået en lille ny med en pæn stor skærm og et interessant kamera.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

“Med sit fremragende kamera og ultrabrede skærm, imponerende 36 timers batterilevetid og lynhurtige processor tilbyder Moto E7 enestående mobiloplevelser og smukke resultater uanset budget”.

Sådan skriver Motorola med stor selvtillid i en pressemeddelelse om det seneste skud på stammen i Moto E-familien. Denne gang hedder den lille ny altså Moto E7 – og den skal nok blive vel modtaget.

Prisen er nemlig 999 kroner (vejledende pris fra Motorola), og med et hurtigt kig hen over specifikationerne skal Moto E7 nok have en chance for, at lande under en del danske juletræer.

Moto e-familien byder nemlig på nogle højtydende luksusfunktioner og ydeevne til det der må betragtes som en overkommelig pris – eller i hvert fald konkurrencedygtige priser.

Blandt andet er Moto E7 bestykket med den nye 48 megapixels kamerasensor, som, med Motorolas ord, bringer billedkvaliteten op i luksusklassen.

Derudover kommer telefonen med Quad Pixel-teknologi som præsterer 4x lysfølsomhed og dermed giver en bedre ydeevne i svagt lys.

I det hele taget peger Motorola på Moto E7s kamera som en væsentlig styrke. Blandt andet lader macroen dig komme 2,5 gange tættere på motiverne end en standardlinse.

I portrættilstand er der tilført en sløringseffekt af baggrunden, mens skærmen er en såkaldt ultrabred 6,5-tommer skærm i billedformatet 20:9.

Og nok så interessant opgives batteriet på 4.000 mAh til at kunne holde strøm i 36 timer, mens processoren er en octa-core 2.0 GHz, som er kraftfuld nok til en god gaming-oplevelse. 

Desuden kommer Moto E7 med fingeraftrykslæser placeret på bagsiden, dedikeret Google Assistant-knap på forsiden og Android OS.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

Mere til historien

Moto E7 kommer i farverne Aqua Blue, Mineral Grey og Satin Coral, og kan købes fra den 30. november i Danmark.

Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram