Motorola byder ind med prisvenlig julegave

2

Moto E-familien har fået en lille ny med en pæn stor skærm og et interessant kamera.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

“Med sit fremragende kamera og ultrabrede skærm, imponerende 36 timers batterilevetid og lynhurtige processor tilbyder Moto E7 enestående mobiloplevelser og smukke resultater uanset budget”.

Sådan skriver Motorola med stor selvtillid i en pressemeddelelse om det seneste skud på stammen i Moto E-familien. Denne gang hedder den lille ny altså Moto E7 – og den skal nok blive vel modtaget.

Prisen er nemlig 999 kroner (vejledende pris fra Motorola), og med et hurtigt kig hen over specifikationerne skal Moto E7 nok have en chance for, at lande under en del danske juletræer.

Moto e-familien byder nemlig på nogle højtydende luksusfunktioner og ydeevne til det der må betragtes som en overkommelig pris – eller i hvert fald konkurrencedygtige priser.

Blandt andet er Moto E7 bestykket med den nye 48 megapixels kamerasensor, som, med Motorolas ord, bringer billedkvaliteten op i luksusklassen.

Derudover kommer telefonen med Quad Pixel-teknologi som præsterer 4x lysfølsomhed og dermed giver en bedre ydeevne i svagt lys.

I det hele taget peger Motorola på Moto E7s kamera som en væsentlig styrke. Blandt andet lader macroen dig komme 2,5 gange tættere på motiverne end en standardlinse.

I portrættilstand er der tilført en sløringseffekt af baggrunden, mens skærmen er en såkaldt ultrabred 6,5-tommer skærm i billedformatet 20:9.

Og nok så interessant opgives batteriet på 4.000 mAh til at kunne holde strøm i 36 timer, mens processoren er en octa-core 2.0 GHz, som er kraftfuld nok til en god gaming-oplevelse. 

Desuden kommer Moto E7 med fingeraftrykslæser placeret på bagsiden, dedikeret Google Assistant-knap på forsiden og Android OS.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

Mere til historien

Moto E7 kommer i farverne Aqua Blue, Mineral Grey og Satin Coral, og kan købes fra den 30. november i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer