Motorola byder ind med prisvenlig julegave

Moto E-familien har fået en lille ny med en pæn stor skærm og et interessant kamera.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

"Med sit fremragende kamera og ultrabrede skærm, imponerende 36 timers batterilevetid og lynhurtige processor tilbyder Moto E7 enestående mobiloplevelser og smukke resultater uanset budget".

Sådan skriver Motorola med stor selvtillid i en pressemeddelelse om det seneste skud på stammen i Moto E-familien. Denne gang hedder den lille ny altså Moto E7 - og den skal nok blive vel modtaget.

Prisen er nemlig 999 kroner (vejledende pris fra Motorola), og med et hurtigt kig hen over specifikationerne skal Moto E7 nok have en chance for, at lande under en del danske juletræer.

Moto e-familien byder nemlig på nogle højtydende luksusfunktioner og ydeevne til det der må betragtes som en overkommelig pris - eller i hvert fald konkurrencedygtige priser.

Blandt andet er Moto E7 bestykket med den nye 48 megapixels kamerasensor, som, med Motorolas ord, bringer billedkvaliteten op i luksusklassen.

Derudover kommer telefonen med Quad Pixel-teknologi som præsterer 4x lysfølsomhed og dermed giver en bedre ydeevne i svagt lys.

I det hele taget peger Motorola på Moto E7s kamera som en væsentlig styrke. Blandt andet lader macroen dig komme 2,5 gange tættere på motiverne end en standardlinse.

I portrættilstand er der tilført en sløringseffekt af baggrunden, mens skærmen er en såkaldt ultrabred 6,5-tommer skærm i billedformatet 20:9.

Og nok så interessant opgives batteriet på 4.000 mAh til at kunne holde strøm i 36 timer, mens processoren er en octa-core 2.0 GHz, som er kraftfuld nok til en god gaming-oplevelse. 

Desuden kommer Moto E7 med fingeraftrykslæser placeret på bagsiden, dedikeret Google Assistant-knap på forsiden og Android OS.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

Mere til historien

Moto E7 kommer i farverne Aqua Blue, Mineral Grey og Satin Coral, og kan købes fra den 30. november i Danmark.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Nye budgetmobil til 1.900 kroner - mød Moto G52

Motorola kan noget med fornuftige telefoner til gode priser og nu har de lige introduceret en ny. Mød Motorola Moto G52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram