Motorola byder ind med prisvenlig julegave

Moto E-familien har fået en lille ny med en pæn stor skærm og et interessant kamera.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

"Med sit fremragende kamera og ultrabrede skærm, imponerende 36 timers batterilevetid og lynhurtige processor tilbyder Moto E7 enestående mobiloplevelser og smukke resultater uanset budget".

Sådan skriver Motorola med stor selvtillid i en pressemeddelelse om det seneste skud på stammen i Moto E-familien. Denne gang hedder den lille ny altså Moto E7 - og den skal nok blive vel modtaget.

Prisen er nemlig 999 kroner (vejledende pris fra Motorola), og med et hurtigt kig hen over specifikationerne skal Moto E7 nok have en chance for, at lande under en del danske juletræer.

Moto e-familien byder nemlig på nogle højtydende luksusfunktioner og ydeevne til det der må betragtes som en overkommelig pris - eller i hvert fald konkurrencedygtige priser.

Blandt andet er Moto E7 bestykket med den nye 48 megapixels kamerasensor, som, med Motorolas ord, bringer billedkvaliteten op i luksusklassen.

Derudover kommer telefonen med Quad Pixel-teknologi som præsterer 4x lysfølsomhed og dermed giver en bedre ydeevne i svagt lys.

I det hele taget peger Motorola på Moto E7s kamera som en væsentlig styrke. Blandt andet lader macroen dig komme 2,5 gange tættere på motiverne end en standardlinse.

I portrættilstand er der tilført en sløringseffekt af baggrunden, mens skærmen er en såkaldt ultrabred 6,5-tommer skærm i billedformatet 20:9.

Og nok så interessant opgives batteriet på 4.000 mAh til at kunne holde strøm i 36 timer, mens processoren er en octa-core 2.0 GHz, som er kraftfuld nok til en god gaming-oplevelse. 

Desuden kommer Moto E7 med fingeraftrykslæser placeret på bagsiden, dedikeret Google Assistant-knap på forsiden og Android OS.

Motorola Moto E7
Motorola Moto E7 (Foto: Motorola)

Mere til historien

Moto E7 kommer i farverne Aqua Blue, Mineral Grey og Satin Coral, og kan købes fra den 30. november i Danmark.

Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
ThinkPhone er ny interessant businesstelefon

ThinkPhone fra Motorola retter sig mod erhvervskunderne - i hvert fald i første omgang. Og det virker som en rigtigt spændende telefon.

(mere…)
Motorola Moto X40 - spændende model?

KORT NYT: I Kina er der kommet en ny Motorola-model i flagskibskategorien.

(mere…)
Motorola: Flere enheder får Android 13 - se listen

Tidligere meldte Motorola ud, at 10 af deres modeller ville få Android 13. Listen er nu opdateret med flere enheder.

(mere…)
Motorola klar med Edge 30 Fusion i Special Edition

Den anmelderroste Motorola Edge 30 Fusion er på vej i en ny særlig farve. Se den nye Special Edition her.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram