I dag kan du købe Sonys bedste smartphone

Sony har været ude hos teleselskaberne. Hvorfor? Få en del af svaret her. I dag lander Sony Xperia 5 II i Danmark. En smartphone som mange tror og satser på.

Sony Xperia 5 II
Sony Xperia 5 II har i testen på MereMobil.dk fået topkarakter (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia 5 II er en alle tiders telefon. Faktisk har jeg kaldt den “Sonys bedste smartphone nogensinde” i min anmeldelse.

I dag, tirsdag den 20. oktober 2020, er Xperia 5 II klar til salg i Danmark. Prisen er 6.499 kroner uden abonnement for Xperia 5 II med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Den kommer i farverne sort, blå og grå men findes faktisk på andre markeder i pink. Denne mere vovede variant kommer desværre ikke her til landet.

Selvom Sony i en længere periode, for ikke at sige årrække, har været dømt ude af teleoperatørerne, så satser indtil flere forhandlere denne gang på Sony. Xperia 5 II er således kommet i sortiment hos YouSee, Telmore, Telenor, CBB, Telia, Call Me, 3 og Oister. Sony har fuld plade.

Dermed har Sony en reel chance for at gøre sig gældende, da disse forhandlere vil sælge telefonen med et abonnement samt en afbetalingsordning. Med et udgangspunkt på 6.500 kroner er der basis for en fornuftig ydelse på afdrag og abonnementets månedlige betaling.

Hvorfor har Sony været ude?

Sony er næsten altid garant for stærke telefoner med en høj driftssikkerhed og god kvalitet.

Sony sidder ikke forrest i bussen, når det handler om teknologiske chancer, men japanernes konservative tilgang til smartphones, har været med til at sikre dem gode anmeldelser verden over. Der har simpelthen ikke været noget man som anmelder, kan være sur over, men salget har sviget – måske på grund af manglende tilgængelighed?

Sonys fravær fra butikshylderne handler også om prioritering.

  • -“Vi har desværre begrænset plads på hylderne. Det gør, at vi hele tiden må foretage prioriteringer af, hvilke mærker og telefoner vi tager ind. Henover foråret og sommeren har vi oplevet markant interesse for de mere budgetvenlige telefoner. Derfor har vi nu taget Sony Xperia 5 II i sortiment,” fortæller 3’s privatkundedirektør David Elsass til MereMobil.dk.

Direktøren kalder desuden Xperia 5 II for en budgvenlig mulighed, der er attraktiv for mange, som har interesse i en 5G-telefon

Baseret på ny teknologi med 5G og Wi-Fi 6

Xperia 5 II er baseret på Qualcomm Snapdragon 865 processoren, som udover 5G (NR Sub-6) også understøtter Wi-Fi 6, der er den næste standard indenfor Wi-Fi forbindelser i hjemmet. Derudover er den naturligvis bagudkompatibel med alle de gamle netværksteknologier.

En anden fed ting ved Sony Xperia 5 II er OLED-skærmen på 6,1 tommer med 120 Hz skærmteknologi. Det er bare en lækker oplevelse, når grafikken opdaterer flydende som smør, mens du bevæger dig rundt i telefonen, surfer nyheder, ser videoer og ikke mindst spiller avancerede 3D-spil.

Det er ikke forkert at sige, at Sony har en ret komplet pakke. Inklusive lang batteritid og et godt kamera.

Sony Xperia 5 II er telefonen du køber, hvis du er i vildrede om hvilken smartphone, der er den rigtige at købe. Den kan også være et godt valg, hvis din prioritet er, at din smartphone ikke må komme fra et kinesisk ejet selskab.

OVERBLIK: Disse telefoner er ikke kinesiske

Læs min fulde anmeldelse af Sony Xperia 5 II her. Det er bare en dejlig telefon, der har fået min topkarakter. Se også videoanmeldelsen herunder.

Mere til historien

Sony Xperia 5 II er en fysisk mindre og lettere udgave af Sony Xperia 1 II. Xperia 5 II er således betydeligt mere lommevenlig.

Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram