Få billigere og bedre TV med streamingtjenester

Du kan spare penge på din TV-pakke og se alt det indhold, du gerne vil med TV-streaming. Du vælger selv hvad, hvor og hvornår du vil se TV, film og serier.

YouTV streaming
Et af de nyeste tilbud på streamingmarkedet i Danmark er YouTV.

Annoncørbetalt indhold

Vi skal blot 10 år tilbage for at finde streaming som en lille niche i det danske samfund. Her var der ikke tale om streamingapps, bland-selv-kanaler og TV-streaming med både dansk og udenlandsk indhold.

I dag ser det dog helt anderledes ud. Langt de fleste danskere har mindst én streamingtjeneste, som de abonnerer på. For med streaming får du serveret unikt indhold, som du kan se, når du vil. Dermed slipper du for at følge sendeplanen på tværs af kanaler.

Bliv eksponeret for nyt indhold hver eneste dag

Når vi taler om TV-streaming, handler det om forskellen fra flow-TV. Netop flow-TV definerer den traditionelle form for TV, hvor programmer placeres i en sendeplan. Ved flow-TV kan du kun se de programmer, der bliver sendt på den respektive kanal ifølge sendeplanen.

TV-streaming gør det i stedet muligt at udvælge dine favoritprogrammer og se eller gense dem. Selve appen for en streamingtjeneste sørger for at gemme store mængder af indholdet over længere tid. Det er eksempelvis det, vi ser med Netflix, der i dag kan eksponere dig for nyt indhold hver eneste dag - ig det er nemlig denne frihed, som mange foretrækker ved TV-streaming via en streaming app.

Derfor tilbyder TV-udbydere herhjemme muligheden for bland-selv-kanaler. Her får du muligheden for at kombinere flow-TV med TV-streaming på din egen og foretrukne måde.

Vælg 100 procent streaming og spar penge på TV-regningen

Der kan være mange penge at spare, hvis du skifter den dyre TV-pakke ud med streamingtjenester. Først og fremmest er der hård konkurrence inden for streaming i dag. Det betyder konkurrencedygtige priser på alle streamingtjenester.

Samtidig er der ofte programmer fra flere forskellige TV-kanaler på den samme tjeneste. Ser vi eksempelvis på TV 2 Play, finder du programmer fra:

  • TV 2
  • TV 2 Charlie
  • TV 2 Zulu
  • TV 2 Fri
  • TV 2 Sport.

Det giver dig en fantastisk mulighed for at få mere indhold for mindre. Desuden kan TV-streaming betjenes af flere på samme tid. Vælger du derfor at tegne abonnementer med én eller flere bekendte, kan du få det til en endnu lavere pris.

YouTV er åbnet - se priserne og kanalerne

Streaming er kommet for at blive

Streaming er kommet for at blive. Det ses tydeligt, i og med at flere og flere vælger flow-TV fra.

Blandt unge, enlige og par uden børn er det 60 procent, der slet ikke har et fjernsyn i deres bolig. Dermed havde en stor del af den danske befolkning allerede fravalgt flow-TV i 2017.

Samtidig viser Slots- og Kulturstyrelsen, at der i 2018 var hele 57 procent af befolkningen, der ugentligt streamede TV-programmer, film eller nyheder. Det betød en stigning på hele syv procent siden 2016, og tallene er kun accelereret siden da.

Hvilken streamingtjeneste har en bestemt film eller serie?

TIP: Skal du finde en bestemt film og er i tvivl om hvilken streamingtjeneste, at du kan se den på? Sådan søger du på tværs af streamingtjenesterne.

(mere…)
Netflix i kovending efter kritik

Deler du din kode til Netflix med venner og familie risikerer du blokering, sagde Netflix. Nu ændres planerne.

(mere…)
Nye funktioner til Netflix' abonnenter

Netflix øger seeroplevelsen med "filmisk lydoplevelse" - men kun for Premium-abonnenterne.

(mere…)
TV 2 Play har succes med at bremse gratister

Deling af adgangskoder koster anslået TV 2 et trecifret millionbeløb om året.

(mere…)
Oister tilføjer lydunivers

Lyd-platformen Podimo bliver en del af Oistertainment-universet.

(mere…)
Sådan stopper Netflix deling af login

Netflix har meldt ud, hvordan de vil stoppe deling af logins. Deler du risikerer din konto at blive spærret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram