Få billigere og bedre TV med streamingtjenester

Du kan spare penge på din TV-pakke og se alt det indhold, du gerne vil med TV-streaming. Du vælger selv hvad, hvor og hvornår du vil se TV, film og serier.

YouTV streaming
Et af de nyeste tilbud på streamingmarkedet i Danmark er YouTV.

Annoncørbetalt indhold

Vi skal blot 10 år tilbage for at finde streaming som en lille niche i det danske samfund. Her var der ikke tale om streamingapps, bland-selv-kanaler og TV-streaming med både dansk og udenlandsk indhold.

I dag ser det dog helt anderledes ud. Langt de fleste danskere har mindst én streamingtjeneste, som de abonnerer på. For med streaming får du serveret unikt indhold, som du kan se, når du vil. Dermed slipper du for at følge sendeplanen på tværs af kanaler.

Bliv eksponeret for nyt indhold hver eneste dag

Når vi taler om TV-streaming, handler det om forskellen fra flow-TV. Netop flow-TV definerer den traditionelle form for TV, hvor programmer placeres i en sendeplan. Ved flow-TV kan du kun se de programmer, der bliver sendt på den respektive kanal ifølge sendeplanen.

TV-streaming gør det i stedet muligt at udvælge dine favoritprogrammer og se eller gense dem. Selve appen for en streamingtjeneste sørger for at gemme store mængder af indholdet over længere tid. Det er eksempelvis det, vi ser med Netflix, der i dag kan eksponere dig for nyt indhold hver eneste dag – ig det er nemlig denne frihed, som mange foretrækker ved TV-streaming via en streaming app.

Derfor tilbyder TV-udbydere herhjemme muligheden for bland-selv-kanaler. Her får du muligheden for at kombinere flow-TV med TV-streaming på din egen og foretrukne måde.

Vælg 100 procent streaming og spar penge på TV-regningen

Der kan være mange penge at spare, hvis du skifter den dyre TV-pakke ud med streamingtjenester. Først og fremmest er der hård konkurrence inden for streaming i dag. Det betyder konkurrencedygtige priser på alle streamingtjenester.

Samtidig er der ofte programmer fra flere forskellige TV-kanaler på den samme tjeneste. Ser vi eksempelvis på TV 2 Play, finder du programmer fra:

  • TV 2
  • TV 2 Charlie
  • TV 2 Zulu
  • TV 2 Fri
  • TV 2 Sport.

Det giver dig en fantastisk mulighed for at få mere indhold for mindre. Desuden kan TV-streaming betjenes af flere på samme tid. Vælger du derfor at tegne abonnementer med én eller flere bekendte, kan du få det til en endnu lavere pris.

YouTV er åbnet – se priserne og kanalerne

Streaming er kommet for at blive

Streaming er kommet for at blive. Det ses tydeligt, i og med at flere og flere vælger flow-TV fra.

Blandt unge, enlige og par uden børn er det 60 procent, der slet ikke har et fjernsyn i deres bolig. Dermed havde en stor del af den danske befolkning allerede fravalgt flow-TV i 2017.

Samtidig viser Slots- og Kulturstyrelsen, at der i 2018 var hele 57 procent af befolkningen, der ugentligt streamede TV-programmer, film eller nyheder. Det betød en stigning på hele syv procent siden 2016, og tallene er kun accelereret siden da.

Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram