Pokémon Go siger farvel til ældre iOS og Android telefoner

0

Når vi når midten af oktober måned, så siger Pokémon Go spillet farvel til ældre iOS og Android telefoner.

Pokémon Go
Pokémon Go

Er du en af dem, som fortsat spiller Pokémon Go på din smartphone eller tablet. Så er det vigtigt, at du lige er ekstra opmærksom, hvis du har en ældre iPhone, iPad eller Android telefon.

Og der er faktisk mange, som fortsat spiller Pokémon Go. Selvom det er lidt over 4 år siden, at det blev lanceret. Pokémon Go oplevede også en stigning i coronakrisen.

Niantic, som er spiludvikleren bag Pokémon Go, er nemlig klar med en ny opdatering i midten af oktober, der siger nemlig farvel til nogle ældre enheder. Så har du en smartphone eller tablet med Android 5.0 Lollipop eller iOS 10 og iOS 11, der ikke længere kan opdateres, så er det farvel til Pokémon Go.

Har du desuden en iPhone 5S eller iPhone 6, så vil du ikke længere kunne opdateres til den nyeste version af spillet heller, selvom disse ellers kan opdateres til iOS 12.

-”iPhone 5S og iPhone 6 har kun 1 GB RAM og vi ønsker ikke at begrænse udviklingen og implementeringen af features da størstedelen af vores brugere har telefoner, som kan klare mere,” lyder det fra Niantic til The Verge.

Selvom Pokémon Go måske ikke er så krævende som flere andre spiltitler, så gør det brug af telefonens kamera, GPS tracking, sluger batteri og meget andet.

Ifølge The Verge, så har Niantic fortalt, at denne ændring kun vil påvirke en meget lille procentdel af de der dagligt spiller Pokémon Go.

Mere til historien

Har du en telefon, som kun har et par år på ”bagen”, så er der altså intet at være nervøs for. Så kan du bare spille Pokémon Go videre, som du er vant til.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer