Farmville lukker ned for altid på Facebook

Efter 11 år har spiludvikleren Zynga annonceret, at de lukker det meget populære spil Farmville ned for altid.

Farmville lukker ned da Flash Player ikke længere er understøttet i webbrowsere ved årsskiftet - Farmville 3 på vej
Farmville lukkerda Flash Player ikke længere er understøttet i webbrowsere ved årsskiftet – Farmville 3 på vej

Det populære spil Farmville lukker ned til årsskiftet efter 11 år. Det oplyser spiludvikleren Zynga.

Nedlukningen af spillet sker på baggrund af, at Microsoft stopper Flash-understøttelse på deres Edge-browser ved årsskiftet samtidigt med at Adobe lukker Flash-teknologien endegyldigt ned.

Farmville lukker torsdag den 31. december 2020.

Farmville er langt fra så populært, som det tidligere har været. Tidligere tiltrak spillet millioner af brugere, men nedlukningen kan fortsat betyde meget for mange mennesker.

Da spillet kom i 2009, var mange hurtigt ”hooked”. Faktisk var spillet i mange år det mest spillede spil på Facebook, skriver Eurogamer. Her husker mange formentlig også, at Facebookvenners opslag ofte handlede om Farmville.

Men Adobe har planlagt at stoppe med at distribuere og opdatere Flash Player til webbrowsere og det bliver altså dødsstødet til det populære spil.

– ”Vi er opmærksomme på, at mange af jer har været med os lige fra begyndelsen og hjulpet med at opbygge et utroligt globalt samfund af spillere gennem årene, der har nydt dette spil lige så meget som vi har. For det siger vi tak,” skriver Zynga.

In-app køb vil være tilgængeligt indtil tirsdag den 17. november 2020, hvor spillets betalingssystem lukkes ned. Det vil dog fortsat være muligt at spille frem til 31. december 2020. Alle in-app køb skal være brugt inden da.

Men frygt ej. Spiludvikleren Zynga vil inden længe frigive en helt ny version af spillet, der får navnet Farmville 3. Denne version er til mobilen. Derfor kan du altså ånde lettet op, hvis du er afhængig af at høste dine marker.

Det er uvist, hvornår Farmville 3 vil blive frigivet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Farmville 2 blev årets bedste i App Store 2014 og betød også, at Farmville ikke kun foregik på Facebook.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram