Sådan følger du lanceringen af OnePlus Nord

0

OnePlus har inviteret verdenspressen til at se med når de lancerer OnePlus Nord via en AR event.

OnePlus Nord
OnePlus Nord

OnePlus er på vej med en midrange smartphone, OnePlus Nord. Enheden vil blive annonceret til et AR event. Eventen begynder i dag, (tirsdag den 21. juli 2020, red.), klokken 16.00 dansk tid.

Du kan følge med i livestreamingen af eventen. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved, at downloade OnePlus Nord AR appen. Den findes både til Android og iOS.

AR (Augmented Reality) kendes fra blandt andet Pokémon Go spillet og kræver modsat VR ingen særlige briller eller headset. Så det er bare at komme i gang.

I appen kan du vælge at lave din egen avatar eller blot springe dette over og komme i gang.

AR-appen byder dig velkommen i et univers, som kombinerer grafiske elementer og fysiske rum, som du befinder dig i. Ved at bevæge dig rundt, så kan du komme tættere på eller længere væk fra præsentationen – i dit eget hjem.

Hele oplevelsen med AR skulle fuldendes via et stykke pap med en QR-kode på. OnePlus har udsendt sådanne til pressen og uddelt andre steder, men har du ikke fået fingre i et eksemplar, så kan du printe et.

Ser du med via AR-lanceringen, så skulle du kunne få en unik hands-on oplevelse af OnePlus Nord.

Du kan også se præsentationen ”helt almindeligt” via streams ved YouTuberen Unbox Therapy. Du finder livestream her.

Ifølge tidligere rygter vil OnePlus Nord koste op omkring 4.000 kroner.

Mere til historien

OnePlus har tidligere haft alternative måder at lancere produkter på. Tilbage i 2015, hvor de offentliggjorde OnePlus 2, der skete det ved den første produktlancering i Virtual Reality (ifølge OnePlus).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer