Ny Chrome-version reducerer batteriforbruget

KORT NYT: Google arbejder på en ny version af Chrome-browseren, der reducerer batteriforbruget.

Chrome logo
Chrome skal i fremtiden bruge mindre strøm

Når du har mange faner åben en Chrome-browseren, kan du ikke være sikker på, hvad disse faner med websites foretager sig. Du kan sagtens komme ud for, at fanerne stadig er aktive på den ene eller den anden måde.

Der er sker så en gang i mellem, at nogle af disse baggrundsopgaver kører lidt af sporet, hvilket tærer på batteriet og resurserne. Det er særligt vigtigt, når du bruger Chrome på en smartphone eller laptop, der kører på batteri.

The Windows Club tester lige nu en eksperimentel funktion i Chrome version 86, der reducerer dræning af batteri og resurser via baggrundsopgaverne.

Ifølge Google kan Chrome 86 forlænge batteritiden med to timer. Det er med en blank side i forgrunden og 36 faner, der kører i baggrunden. I en anden test hvor der kører en YouTube-video i fuld skærm, er gevinsten 36 minutters længere batteritid.

Dette er naturligvis et testsetup, men pointen her er, at Google forsøger at gøre noget positivt ved batteritiden.

Lige nu er den omtalte funktion kun tilgængelig via en manuel indstilling i Chrome 86. Det vides ikke hvornår Chrome 86 ender i hænderne på slutbrugerne.

Mere til historien

Ifølge Android Authority har Apple i et stykke tid haft en indstilling i Safari-browseren.

Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Apple reagerer på klager over dræning af batteriet

Efter den seneste iOS-opdatering, har der været en del klager over, at batteriet hurtigt drænes. Dette har Apple nu reagerer på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram