Samsungs klaptelefon er spottet på Geekbench

2

Hvor mange kræfter har Samsung Galaxy Z Flip? Svaret er nu ude på nettet. Se benchmarkmålingen her.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip kommer med en ydelse, der ligger på niveau med hvad Samsung Galaxy S10+ yder.

Som en del af Samsungs 2020-lineup bliver Samsung Galaxy Z Flip præsenteret. Der er tale om Samsungs bud på en klaptelefon, hvor der mellem skallerne befinder sig en foldbar skærm.

Ifølge rygterne bliver Galaxy Z Flip specielt unik fordi Samsung angiveligt har skabt en telefon, hvor den foldbare skærm godt nok er i plastik, men hvor overfladen er beskyttet af et ultra tyndt glaslag. Bøjeligt glas er naturstridigt. Ikke desto mindre er det som i dag er umuligt måske i morgen muligt – sådan er livet i techbranchen og bøjeligt glas er det glimrende eksempel på denne ofte uforudsigelige udvikling.

Selvom Galaxy Z Flip først præsenteres den 12. februar er telefonen allerede nu afsløret. Specifikationerne på Galaxy Z Flip er ude på nettet – det samme er officielle billeder. Samsung har dog ikke officielt bekræftet oplysningerne.

Som tilføjelse til det vi allerede ved har Mysmartprice offentliggjort benchmarkmålingerne for Galaxy Z Flip. Det er på benchmarktjenesten Geekbench, at Samsung Galaxy Z Flip er spottet. Modellens bagvedliggende navn er Samsung SM-F700N. Det er dette navn som refererer til “Samsung Galaxy Z Flip” i målingerne.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip scorer 725 point i single-core testen og 2.610 point i multi-Core testen. Geekbench bekræfter, at klaptelefonen kommer med Qualcomm Snapdragon 855+ chipset og har 8 GB RAM. Styresystemet er Android 10 med brugerfladen One UI 2.0 på toppen. One UI er Samsungs egenudviklede brugerfladeoverbygning på Android.

Til sammenligning scorer Huawei Mate 30 Pro 5G 768 point i single-core og 3.075 i multi-core. Galaxy S10+ ligger på henholdsvis 759 og 2.103 point. Så rent ydelsesmæssigt ligger klapmobilen ret tæt på Samsungs topmodel fra foråret 2019.

På MereMobil.dk dækker vi Samsungs lancering af Galaxy Z Flip og de nye 2020-modeller i Galaxy S20-serien.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy Z Flip bliver den anden klaptelefon med foldbar skærm, der kommer på markedet i år. Motorola har allerede præsenteret deres bud, Motorola Razr, der lander på de danske butikshylder her i februar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer