Samsungs klaptelefon er spottet på Geekbench

Hvor mange kræfter har Samsung Galaxy Z Flip? Svaret er nu ude på nettet. Se benchmarkmålingen her.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip kommer med en ydelse, der ligger på niveau med hvad Samsung Galaxy S10+ yder.

Som en del af Samsungs 2020-lineup bliver Samsung Galaxy Z Flip præsenteret. Der er tale om Samsungs bud på en klaptelefon, hvor der mellem skallerne befinder sig en foldbar skærm.

Ifølge rygterne bliver Galaxy Z Flip specielt unik fordi Samsung angiveligt har skabt en telefon, hvor den foldbare skærm godt nok er i plastik, men hvor overfladen er beskyttet af et ultra tyndt glaslag. Bøjeligt glas er naturstridigt. Ikke desto mindre er det som i dag er umuligt måske i morgen muligt – sådan er livet i techbranchen og bøjeligt glas er det glimrende eksempel på denne ofte uforudsigelige udvikling.

Selvom Galaxy Z Flip først præsenteres den 12. februar er telefonen allerede nu afsløret. Specifikationerne på Galaxy Z Flip er ude på nettet - det samme er officielle billeder. Samsung har dog ikke officielt bekræftet oplysningerne.

Som tilføjelse til det vi allerede ved har Mysmartprice offentliggjort benchmarkmålingerne for Galaxy Z Flip. Det er på benchmarktjenesten Geekbench, at Samsung Galaxy Z Flip er spottet. Modellens bagvedliggende navn er Samsung SM-F700N. Det er dette navn som refererer til “Samsung Galaxy Z Flip” i målingerne.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip scorer 725 point i single-core testen og 2.610 point i multi-Core testen. Geekbench bekræfter, at klaptelefonen kommer med Qualcomm Snapdragon 855+ chipset og har 8 GB RAM. Styresystemet er Android 10 med brugerfladen One UI 2.0 på toppen. One UI er Samsungs egenudviklede brugerfladeoverbygning på Android.

Til sammenligning scorer Huawei Mate 30 Pro 5G 768 point i single-core og 3.075 i multi-core. Galaxy S10+ ligger på henholdsvis 759 og 2.103 point. Så rent ydelsesmæssigt ligger klapmobilen ret tæt på Samsungs topmodel fra foråret 2019.

På MereMobil.dk dækker vi Samsungs lancering af Galaxy Z Flip og de nye 2020-modeller i Galaxy S20-serien.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy Z Flip bliver den anden klaptelefon med foldbar skærm, der kommer på markedet i år. Motorola har allerede præsenteret deres bud, Motorola Razr, der lander på de danske butikshylder her i februar.

Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram