Samsungs klaptelefon er spottet på Geekbench

Hvor mange kræfter har Samsung Galaxy Z Flip? Svaret er nu ude på nettet. Se benchmarkmålingen her.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip kommer med en ydelse, der ligger på niveau med hvad Samsung Galaxy S10+ yder.

Som en del af Samsungs 2020-lineup bliver Samsung Galaxy Z Flip præsenteret. Der er tale om Samsungs bud på en klaptelefon, hvor der mellem skallerne befinder sig en foldbar skærm.

Ifølge rygterne bliver Galaxy Z Flip specielt unik fordi Samsung angiveligt har skabt en telefon, hvor den foldbare skærm godt nok er i plastik, men hvor overfladen er beskyttet af et ultra tyndt glaslag. Bøjeligt glas er naturstridigt. Ikke desto mindre er det som i dag er umuligt måske i morgen muligt – sådan er livet i techbranchen og bøjeligt glas er det glimrende eksempel på denne ofte uforudsigelige udvikling.

Selvom Galaxy Z Flip først præsenteres den 12. februar er telefonen allerede nu afsløret. Specifikationerne på Galaxy Z Flip er ude på nettet – det samme er officielle billeder. Samsung har dog ikke officielt bekræftet oplysningerne.

Som tilføjelse til det vi allerede ved har Mysmartprice offentliggjort benchmarkmålingerne for Galaxy Z Flip. Det er på benchmarktjenesten Geekbench, at Samsung Galaxy Z Flip er spottet. Modellens bagvedliggende navn er Samsung SM-F700N. Det er dette navn som refererer til “Samsung Galaxy Z Flip” i målingerne.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip scorer 725 point i single-core testen og 2.610 point i multi-Core testen. Geekbench bekræfter, at klaptelefonen kommer med Qualcomm Snapdragon 855+ chipset og har 8 GB RAM. Styresystemet er Android 10 med brugerfladen One UI 2.0 på toppen. One UI er Samsungs egenudviklede brugerfladeoverbygning på Android.

Til sammenligning scorer Huawei Mate 30 Pro 5G 768 point i single-core og 3.075 i multi-core. Galaxy S10+ ligger på henholdsvis 759 og 2.103 point. Så rent ydelsesmæssigt ligger klapmobilen ret tæt på Samsungs topmodel fra foråret 2019.

På MereMobil.dk dækker vi Samsungs lancering af Galaxy Z Flip og de nye 2020-modeller i Galaxy S20-serien.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Samsung Galaxy Z Flip bliver den anden klaptelefon med foldbar skærm, der kommer på markedet i år. Motorola har allerede præsenteret deres bud, Motorola Razr, der lander på de danske butikshylder her i februar.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram