Google vil vælge og fremkalde dine bedste billeder

KORT NYT: Hver måned sender Google 10 printede billeder til din postkasse.

Google tester lige nu en betalingsservice i USA hvor Google Fotos algoritmerne automatisk vælger 10 billeder, printer dem (fremkalder, hvis du er over 40 år) og sender dem til dig med posten. Det skriver 9to5Google.

De 10 billeder vælges mellem de billederne har taget over de seneste 30 dage. Størrelsen er 10 x 15 cm (4 x 6 inch.). Prisen er 7,99 dollars om måneden.

Brugerne af tjenesten kan prioritere udvælgelsen via tre kategorier. Disse kaldes “mennesker og dyr”, “landskaber” eller “lidt af hvert”. Du kan også få lov til at redigere i valget før billederne sende til print.

Det vides ikke om tjenesten åbner uden for USA.

Sådan digitaliserer du dine gamle billeder

Mere til historien

Google tilbyder allerede nu print af fotobøger på basis af din fotosamling i Google Fotos.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.