Spiir giver adgang til billige mobilabonnementer

Budget-appen Spiir har indgået et samarbejde med teleselskabet Call Me, der giver brugerne billig telefoni. Se tilbuddene her.

Spiir
Spiir er en app, der hjælper dig med at blive mere økonomisk bevidst (Foto: MereMobil.dk)

Det Telia-ejede selskab, Call Me, har indgået et samarbejde med budget-app’en Spiir. Det er et samarbejde, der også viser en ny strategi for Spiir.

I pressemeddelelsen, hvor det nye samarbejde offentliggøres, skriver Spiir, at samarbejdet bliver vejen frem i 2020 for Spiir.

Spiir har 370.000 brugere fordelt over Danmark, Norge og Finland. Disse brugere har indtil nu haft gratis ansvarsforsikring og nu har de også adgang til skræddersyet telefoni hos Call Me.

-”Partnerskabet med Call Me giver os gode muligheder for at hjælpe vores brugere med at spare penge på deres regninger og samtidigt give Call Me muligheden for at strikke en række unikke abonnementer sammen, der passer til de unges behov, og vi kan derved skabe en reel økonomisk gevinst for brugerne,” udtaler Martin Junker, Produktchef for Spiir i pressemeddelelsen.

Det er ikke kun Spiir, som er meget tilfreds med det nye samarbejde. Også Call Me mener, at det kan være med til at få flere unge forbrugere til Call Me.

PRISER: Her kan du tjekke abonnementspriserne for Call Me Sponseret link

-”Partnerskabet med Spiir er et godt udgangspunkt for os og åbner nye veje til unge i hele Danmark. Spiir er et rigtig godt eksempel på den type samarbejder vi generelt ønsker at etablere med deres 100 % digitale løsning. Vi ser dette som et godt tiltag, hvor slutbrugeren er i centrum, og brugeroplevelsen er i højsædet,” udtaler Troels Mulvad, Commercial Head hos Call Me.

Spiir-brugere kan få Fri tale og SMS, 30 GB data (6 GB i EU) for 89 kroner om måneden eller Fri tale og SMS, 60 GB data (7 GB i EU) for 109 kroner om måneden. Det gælder også for eksisterende Call Me kunder.

Tjek også denne sammenligning: Her kan du se, hvor du finder de billigste mobilabonnementer Sponseret link

Spiir oplyser også, at de forventer flere samarbejdsaftaler kommer på plads i løbet af 2020.

PRISTJEK: 100 kroner udløser en rigtig stor mobilpakke

Mere til historien

Foruden samarbejdet med Call Me har Spiir også et samarbejde med Undo, et app-baseret forsikringsselskab, der giver brugerne gratis ansvarsforsikring, mens resten skræddersys – og du kun betaler for det, som du har brug for.

OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram