Spiir giver adgang til billige mobilabonnementer

Budget-appen Spiir har indgået et samarbejde med teleselskabet Call Me, der giver brugerne billig telefoni. Se tilbuddene her.

Spiir
Spiir er en app, der hjælper dig med at blive mere økonomisk bevidst (Foto: MereMobil.dk)

Det Telia-ejede selskab, Call Me, har indgået et samarbejde med budget-app’en Spiir. Det er et samarbejde, der også viser en ny strategi for Spiir.

I pressemeddelelsen, hvor det nye samarbejde offentliggøres, skriver Spiir, at samarbejdet bliver vejen frem i 2020 for Spiir.

Spiir har 370.000 brugere fordelt over Danmark, Norge og Finland. Disse brugere har indtil nu haft gratis ansvarsforsikring og nu har de også adgang til skræddersyet telefoni hos Call Me.

-”Partnerskabet med Call Me giver os gode muligheder for at hjælpe vores brugere med at spare penge på deres regninger og samtidigt give Call Me muligheden for at strikke en række unikke abonnementer sammen, der passer til de unges behov, og vi kan derved skabe en reel økonomisk gevinst for brugerne,” udtaler Martin Junker, Produktchef for Spiir i pressemeddelelsen.

Det er ikke kun Spiir, som er meget tilfreds med det nye samarbejde. Også Call Me mener, at det kan være med til at få flere unge forbrugere til Call Me.

PRISER: Her kan du tjekke abonnementspriserne for Call Me Sponseret link

-”Partnerskabet med Spiir er et godt udgangspunkt for os og åbner nye veje til unge i hele Danmark. Spiir er et rigtig godt eksempel på den type samarbejder vi generelt ønsker at etablere med deres 100 % digitale løsning. Vi ser dette som et godt tiltag, hvor slutbrugeren er i centrum, og brugeroplevelsen er i højsædet,” udtaler Troels Mulvad, Commercial Head hos Call Me.

Spiir-brugere kan få Fri tale og SMS, 30 GB data (6 GB i EU) for 89 kroner om måneden eller Fri tale og SMS, 60 GB data (7 GB i EU) for 109 kroner om måneden. Det gælder også for eksisterende Call Me kunder.

Tjek også denne sammenligning: Her kan du se, hvor du finder de billigste mobilabonnementer Sponseret link

Spiir oplyser også, at de forventer flere samarbejdsaftaler kommer på plads i løbet af 2020.

PRISTJEK: 100 kroner udløser en rigtig stor mobilpakke

Mere til historien

Foruden samarbejdet med Call Me har Spiir også et samarbejde med Undo, et app-baseret forsikringsselskab, der giver brugerne gratis ansvarsforsikring, mens resten skræddersys – og du kun betaler for det, som du har brug for.

Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne – få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram