Spiir giver adgang til billige mobilabonnementer

Budget-appen Spiir har indgået et samarbejde med teleselskabet Call Me, der giver brugerne billig telefoni. Se tilbuddene her.

Spiir
Spiir er en app, der hjælper dig med at blive mere økonomisk bevidst (Foto: MereMobil.dk)

Det Telia-ejede selskab, Call Me, har indgået et samarbejde med budget-app’en Spiir. Det er et samarbejde, der også viser en ny strategi for Spiir.

I pressemeddelelsen, hvor det nye samarbejde offentliggøres, skriver Spiir, at samarbejdet bliver vejen frem i 2020 for Spiir.

Spiir har 370.000 brugere fordelt over Danmark, Norge og Finland. Disse brugere har indtil nu haft gratis ansvarsforsikring og nu har de også adgang til skræddersyet telefoni hos Call Me.

-”Partnerskabet med Call Me giver os gode muligheder for at hjælpe vores brugere med at spare penge på deres regninger og samtidigt give Call Me muligheden for at strikke en række unikke abonnementer sammen, der passer til de unges behov, og vi kan derved skabe en reel økonomisk gevinst for brugerne,” udtaler Martin Junker, Produktchef for Spiir i pressemeddelelsen.

Det er ikke kun Spiir, som er meget tilfreds med det nye samarbejde. Også Call Me mener, at det kan være med til at få flere unge forbrugere til Call Me.

PRISER: Her kan du tjekke abonnementspriserne for Call Me %%%%

-”Partnerskabet med Spiir er et godt udgangspunkt for os og åbner nye veje til unge i hele Danmark. Spiir er et rigtig godt eksempel på den type samarbejder vi generelt ønsker at etablere med deres 100 % digitale løsning. Vi ser dette som et godt tiltag, hvor slutbrugeren er i centrum, og brugeroplevelsen er i højsædet,” udtaler Troels Mulvad, Commercial Head hos Call Me.

Spiir-brugere kan få Fri tale og SMS, 30 GB data (6 GB i EU) for 89 kroner om måneden eller Fri tale og SMS, 60 GB data (7 GB i EU) for 109 kroner om måneden. Det gælder også for eksisterende Call Me kunder.

Tjek også denne sammenligning: Her kan du se, hvor du finder de billigste mobilabonnementer %%%%

Spiir oplyser også, at de forventer flere samarbejdsaftaler kommer på plads i løbet af 2020.

PRISTJEK: 100 kroner udløser en rigtig stor mobilpakke

Mere til historien

Foruden samarbejdet med Call Me har Spiir også et samarbejde med Undo, et app-baseret forsikringsselskab, der giver brugerne gratis ansvarsforsikring, mens resten skræddersys – og du kun betaler for det, som du har brug for.

Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Her er priserne på Samsung Galaxy S22-serien

PRISER: Samsung Galaxy S22 koster fra 6.699 kroner. Se alle priserne på Galaxy S22-serien her.

(mere…)
Samsung Galaxy S22-serien – se de forventede danske priser

PRISLÆK: Galaxy S22 Ultra bliver billigere, mens de øvrige modeller holder priserne fra 2021.

(mere…)
Lad dig ikke narre af det nyeste tilbud fra Alka Mobil

PRISTJEK: Fri data for 99 kroner om måneden, lyder godt. Et pristjek viser, at du gør klogt i at forholde dig kritisk til tilbuddet.

(mere…)
Apple Watch Series 7 – her er prisen

Apple er inden længe klar med deres nyeste generation af Apple Watch. Se her hvad Apple Watch Series 7 koster.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram