Spiir og Call Me indgår samarbejde

Budget-app’en Spiir har indgået et samarbejde med teleselskabet Call Me, der giver brugerne billig telefoni. Se tilbuddene her.

Spiir logo
Spiir logo

Det Telia-ejede selskab, Call Me, har indgået et samarbejde med budget-app’en Spiir. Det er et samarbejde, der også viser en ny strategi for Spiir.

I pressemeddelelsen, hvor det nye samarbejde offentliggøres, skriver Spiir, at samarbejdet bliver vejen frem i 2020 for Spiir.

Er ny priskrig på mobilabonnementer på vej?

Spiir har 370.000 brugere fordelt over Danmark, Norge og Finland. Disse brugere har indtil nu haft gratis ansvarsforsikring og nu har de også adgang til skræddersyet telefoni hos Call Me.

-”Vi er stolte over at kunne tilbyde vores Spiir-brugere et heftigt efterspurgt produkt i forbindelse med lanceringen af vores nye tiltag Spiir Treats. Partnerskabet med Call Me giver os gode muligheder for at hjælpe vores brugere med at spare penge på deres regninger og samtidigt give Call Me muligheden for at strikke en række unikke abonnementer sammen, der passer til de unges behov, og vi kan derved skabe en reel økonomisk gevinst for brugerne,” udtaler Martin Junker, Produktchef for Spiir.

Det er ikke kun Spiir, som er meget tilfreds med det nye samarbejde. Også Call Me mener, at det kan være med til at få flere unge forbrugere til Call Me.

-”Partnerskabet med Spiir er et godt udgangspunkt for os og åbner nye veje til unge i hele Danmark. Spiir er et rigtig godt eksempel på den type samarbejder vi generelt ønsker at etablere med deres 100 % digitale løsning. Vi ser dette som et godt tiltag, hvor slutbrugeren er i centrum, og brugeroplevelsen er i højsædet,” udtaler Troels Mulvad, Commercial Head hos Call Me.

Spiir-brugere kan få Fri tale og SMS, 30 GB data (6 GB i EU) for 89 kroner om måneden eller Fri tale og SMS, 60 GB data (7 GB i EU) for 109 kroner om måneden. Det gælder også for eksisterende Call Me kunder.

Her kan du tjekke abonnementspriserne for Call Me %%%%

  • Spiir og Call Me har indgået samarbejde - Spiir threats
  • Spiir og Call Me har indgået samarbejde - Spiir threats

100 kroner udløser en rigtig stor mobilpakke

Spiir oplyser også, at de forventer flere samarbejdsaftaler kommer på plads i løbet af 2020.

Mere til historien

Foruden samarbejdet med Call Me har Spiir også et samarbejde med Undo, et app-baseret forsikringsselskab, der giver brugerne gratis ansvarsforsikring, mens resten skræddersys – og du kun betaler for det, som du har brug for.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.