Det bedste mobilabonnement til børn er...?

Spærring for opkald til udlandet og blokering for køb af data er nogle af kriterierne for et børneabonnement. Nu er det bedste abonnement til børn fundet.

Fra tid til anden markedsfører teleselskaberne abonnementer, som er målrettet mod den yngste målgruppe. Nu har prissammenligningstjenesten Samlino gravet i databasen og kåret det abonnement, som lige nu er bedst til børn.

Det billigste og bedste abonnement til børn har Greentel, ifølge Samlino.

Abonnementet som Samlino har kastet deres kærlighed på indeholder følgende:

  • 2 timers tale
  • 2 GB data – der også kan bruges inden for EU
  • Fri SMS og MMS i Danmark og EU
  • Spærring for indholdstakserede SMS og MMS-beskeder
  • Spærring for køb af ekstra data
  • Spærring for opkald til udlandet
  • Forbruget kan følges af forældrene via login

Grundlaget for valget er blandt andet mulighed for spærring af udlandstelefoni og blokering af indholdstakserede beskeder og tjenester.

Vinderabonnementet koster 48 kroner om måneden.

Se Greentels børneabonnement her %%%%

- ”Vi ser et ’børneabonnement’, som et abonnement hvor der i høj grad er sikkerhedsforanstaltninger, og som ikke udfylder det store behov for f.eks. streaming eller andre dataslugere - derfor skal det også være billigt. Alderen er defineret som under 13 år,” oplyser Samlino til MereMobil.dk.

Her på MereMobil.dk har vi tidligere haft fokus på børns abonnementer. En ting er nemlig spærringerne, der er indbygget som beskyttelse, en anden og meget vigtig ting er dataforbruget. For hvor meget data bruger et barn egentlig?

Et barn i anden/tredje klasse taler to timer om måneden og dataforbruget er cirka 3 GB om måneden. Det viser et datatræk som Oister i september 2019 lavede for MereMobil.dk.

Fra fjerde til sjette klasse eksploderer forbruget markant. Omkring 15 GB data om måneden trækker denne målgruppe, ifølge Oister.

BAGGRUND: Hvad er et børneabonnement?

Når børn får deres første mobiltelefon, er det fornuftigt løbende at holde øje med dataforbruget. Det kan nemlig være meget individuelt, hvor meget data det enkelte barn benytter.

Her kan du søge efter de billigste mobilabonnementer %%%%

AwardBørnGreentel
Januar 2020: Greentel har det bedste abonnement til børn, ifølge Samlino

Mere til historien

Kåringen af det bedste børneabonnement er et øjebliksbillede, der ændrer sig, i takt med at teleselskaberne ændrer deres abonnementer og vilkår. Denne artike er skrevet på basis af data fra den 24. januar 2020.

Hvordan undgås at børn sidder på deres telefoner i skolen 

Telefonen er et godt værktøj i skolen, men skal bruges med omtanke. Har du taget debatten om, hvordan dine børn bruger deres telefoner i skoletiden? 

(mere…)
Politiet advarer om narkosalgs SMS’er til børn

Københavns Politi er ude med en advarsel, da de har oplevet flere tilfælde, hvor børn helt ned til 8 år har modtaget narko-beskeder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram