Det bedste mobilabonnement til børn er…?

0

Spærring for opkald til udlandet og blokering for køb af data er nogle af kriterierne for et børneabonnement. Nu er det bedste abonnement til børn fundet.

Fra tid til anden markedsfører teleselskaberne abonnementer, som er målrettet mod den yngste målgruppe. Nu har prissammenligningstjenesten Samlino gravet i databasen og kåret det abonnement, som lige nu er bedst til børn.

Det billigste og bedste abonnement til børn har Greentel, ifølge Samlino.

Abonnementet som Samlino har kastet deres kærlighed på indeholder følgende:

  • 2 timers tale
  • 2 GB data – der også kan bruges inden for EU
  • Fri SMS og MMS i Danmark og EU
  • Spærring for indholdstakserede SMS og MMS-beskeder
  • Spærring for køb af ekstra data
  • Spærring for opkald til udlandet
  • Forbruget kan følges af forældrene via login

Grundlaget for valget er blandt andet mulighed for spærring af udlandstelefoni og blokering af indholdstakserede beskeder og tjenester.

Vinderabonnementet koster 48 kroner om måneden.

Se Greentels børneabonnement her %%%%

– ”Vi ser et ’børneabonnement’, som et abonnement hvor der i høj grad er sikkerhedsforanstaltninger, og som ikke udfylder det store behov for f.eks. streaming eller andre dataslugere – derfor skal det også være billigt. Alderen er defineret som under 13 år,” oplyser Samlino til MereMobil.dk.

Her på MereMobil.dk har vi tidligere haft fokus på børns abonnementer. En ting er nemlig spærringerne, der er indbygget som beskyttelse, en anden og meget vigtig ting er dataforbruget. For hvor meget data bruger et barn egentlig?

Et barn i anden/tredje klasse taler to timer om måneden og dataforbruget er cirka 3 GB om måneden. Det viser et datatræk som Oister i september 2019 lavede for MereMobil.dk.

Fra fjerde til sjette klasse eksploderer forbruget markant. Omkring 15 GB data om måneden trækker denne målgruppe, ifølge Oister.

BAGGRUND: Hvad er et børneabonnement?

Når børn får deres første mobiltelefon, er det fornuftigt løbende at holde øje med dataforbruget. Det kan nemlig være meget individuelt, hvor meget data det enkelte barn benytter.

Her kan du søge efter de billigste mobilabonnementer %%%%

AwardBørnGreentel
Januar 2020: Greentel har det bedste abonnement til børn, ifølge Samlino

Mere til historien

Kåringen af det bedste børneabonnement er et øjebliksbillede, der ændrer sig, i takt med at teleselskaberne ændrer deres abonnementer og vilkår. Denne artike er skrevet på basis af data fra den 24. januar 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer