3 fortsætter kundefremgangen

KORT NYT: Fremgangen fortsætter hos 3, der tiltrækker stadig flere kunder. Telia overhales måske snart. Tjek grafikken her.

kundeudvikling-3-telia
Her ses kundeudviklingen for Telia og 3 i følgende kvartaler: Q4 2018, Q1 2019, Q2 2019, Q3 2019, Q4 2019 (Grafik: MereMobil.dk)

Endnu et kvartal kunne 3 notere en fremgang i kundedatabasen. Teleselskabet, der altid har været ”den lille”, er ved at vokse sig rigtig stor.

Samlet hen over 2019 kunne teleselskabet 3 notere en fremgang på 92.000 kunder i databasen. Det bringer 3 op på 1.423.000 kunder. Siden udgangen af 2017 har 3 fået hele 149.000 flere kunder i butikken.

I fjerde kvartal 2019 omsatte 3 for 789 millioner kroner. Driftsresultatet var 211 millioner kroner i kvartalet. Sammenlignet med fjerde kvartal 2018 er det en fremgang på 74 millioner kroner.

- ”Vi driver grundlæggende en sund forretning, hvor kunderne er glade for at være, fordi de oplever, at det er nemt og ukompliceret hos os,” siger adm. direktør hos 3, Morten Christiansen, i en pressemeddelelse.

Den nærmeste konkurrent er Telia. Tallene for Q4 2019 er endnu ikke frigivet, men hvis Telia fortsætter tablet af kunder, som tilfældet har været over de seneste kvartaler, så står 3 til at overhale Telia og blive det tredjestørste teleselskab i Danmark.

I ovenstående grafik kan du se hvor tæt 3 og Telia er på hinanden.

Mere til historien

Kundeantallet baserer sig på de tal, som teleselskaberne oplyser i deres kvartalsregnskaber.

3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram