3 fortsætter kundefremgangen

KORT NYT: Fremgangen fortsætter hos 3, der tiltrækker stadig flere kunder. Telia overhales måske snart. Tjek grafikken her.

kundeudvikling-3-telia
Her ses kundeudviklingen for Telia og 3 i følgende kvartaler: Q4 2018, Q1 2019, Q2 2019, Q3 2019, Q4 2019 (Grafik: MereMobil.dk)

Endnu et kvartal kunne 3 notere en fremgang i kundedatabasen. Teleselskabet, der altid har været ”den lille”, er ved at vokse sig rigtig stor.

Samlet hen over 2019 kunne teleselskabet 3 notere en fremgang på 92.000 kunder i databasen. Det bringer 3 op på 1.423.000 kunder. Siden udgangen af 2017 har 3 fået hele 149.000 flere kunder i butikken.

I fjerde kvartal 2019 omsatte 3 for 789 millioner kroner. Driftsresultatet var 211 millioner kroner i kvartalet. Sammenlignet med fjerde kvartal 2018 er det en fremgang på 74 millioner kroner.

- ”Vi driver grundlæggende en sund forretning, hvor kunderne er glade for at være, fordi de oplever, at det er nemt og ukompliceret hos os,” siger adm. direktør hos 3, Morten Christiansen, i en pressemeddelelse.

Den nærmeste konkurrent er Telia. Tallene for Q4 2019 er endnu ikke frigivet, men hvis Telia fortsætter tablet af kunder, som tilfældet har været over de seneste kvartaler, så står 3 til at overhale Telia og blive det tredjestørste teleselskab i Danmark.

I ovenstående grafik kan du se hvor tæt 3 og Telia er på hinanden.

Mere til historien

Kundeantallet baserer sig på de tal, som teleselskaberne oplyser i deres kvartalsregnskaber.

Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Nye abonnementer inkluderer populære Apple-tjenester

Teleselskabet 3 tilbyder nu kendte Apple-tjenester sammen med mobilabonnementet.

(mere…)
Teleselskabet 3 teaser for nye og federe abonnementer

Torsdag lancerer teleselskabet 3 nye abonnementer, som ifølge dem selv bliver "endnu federe".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram