Skal julegaverne købes online? Her er fristen...

Julegaveshopping foregår ikke kun i fysiske butikker. Onlinehandlen er stærkt med. Køber du julegaverne online, så er her sidste frist for køb inden jul.

Jul (Foto: MereMobil.dk)
Jul (Foto: MereMobil.dk)

Julen står for døren. Om én uge er det juleaften, det betyder, at det er ved at være oppe over, hvis du mangler at shoppe nogle julegaver. I hvert fald hvis de skal under juletræet den 24. december 2019.

Prissammenligningssiden PriceRunner.dk har haft kontakt med de danske webshops og fået oplyst, hvornår sidste chance for bestilling af varer online er. De fleste webshops oplyser også dato og tidspunkt på deres egne sider.

-”Fredag 20. december er den store deadline i onlinejulehandlen. Det er den dag de fleste butikker har sidste frist, hvis du vil være sikker på at have gaven inden juleaften,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.dk.

Stor dansk netbutik ramt af kaos op til jul

Det er altid klogt at undersøge nærmere hvornår de butikker, som du skal handle ved, ikke længere lover, at bestillingerne er fremme til juleaften.

Weekend før jul fremrykker frist

Måden julen falder på i år betyder, at weekenden lige inden butikkerne ikke giver en senere frist, hvis pakkerne skal nå frem inden juleaften.

En gennemgang af butikkernes deadlines for bestilling viser at 22 procent af butikkerne har sidste frist torsdag 19. december, mens 43 procent af butikkerne har sidste frist den 20. december.

Du kan Sponseret link se den fulde liste over frister for bestilling af julegaver, som de forskellige webshops har oplyst til PriceRunner.dk.

Mobilcovers.dk og Tabletcovers.dk har dog oplyst til MereMobil.dk, at de faktisk kan strække sig til, at bestillingen blot skal være sket mandag den 23. december 2019 inden klokken 13. Så vil pakken være fremme om morgenen juleaftensdag.

Mere til historien

Shopper du flere forskellige varer på samme webshop, så skal du være opmærksom på, at leveringstiden kan ændre sig, hvis leveringstiden ikke er ens på alle varerne.

Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Nu er det sidste frist hvis julegaven skal frem inden jul

OVERBLIK: Se hvornår sidste frist er, når pakken eller julegaven skal frem inden jul.

(mere…)
Jeg ønsker dig en glædelig jul

Julen 2020 er en underlig fisk, men du skal ikke snydes for et ønske om en glædelig jul 🎄

(mere…)
Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

(mere…)
Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram