MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

19

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. 🙂 Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste “børnesygdomme”. Læs hvordan det går.

Jeg kan ikke sige tak nok! Der er ingen tvivl om, at jeg og resten af teamet bag MereMobil.dk godt ved, at det er jeres skyld vi er her endnu.

Vi (MereMobil.dk) er utrolig glade og stolte over, at du (og alle de andre læsere) fortsat besøger vores site. Ligesom der også skal lyde et STORT tak til alle vores samarbejdspartnere. Uden læsere og samarbejdspartnere havde det ikke været muligt, at nå dertil hvor vi er i dag.

Et hurtigt tilbageblik…

Da MereMobil.dk åbnede for offentligheden den 1. december 2013 var det med 0 (nul) besøg, ingen penge i kassen – men udgifter var der nok af. Alt fra hosting, domæne, design, husleje, løn og meget andet skulle jo betales uanset hvad.

Vi nåede på første dag 103 besøg. Derfor håbede vi selvfølgelig også at det ville gå fremad. Men 103 besøg var vi alligevel glade for. Husk på: Ingen kendte os og markedsføring var der ikke penge til.

Heldigvis gik det fremad – også i en hastighed som var hurtigere end vi turde håbe på. Da vi havde været online i 6-7 måneder, nåede vi mere end 100.000 besøg i gennemsnit om måneden.

I november 2018 rundede vi 300.000 besøg. Et antal besøg, som vi stadigvæk anser som en god måned.

I 2019 har den bedste måned – måske overraskende været januar. Her nåede vi 389.000 besøg.

…fortsat ambitioner og lyst til mere

Der er heller ingen tvivl om, at vi stadigvæk brænder for at være det medie, der laver de største og bredest dækninger af forskellige events – og for den sags skyld i dagligdagen.

Uanset hvor meget vi brænder for det, så er vi dog også realistiske og ved, at vi er begrænset af ”man-power m/k”, hvilket gør vi desværre ikke altid får dækket alt ligeså godt og meget som vi gerne ville.

Dog gør vi ALTID vores ypperste og glæder os hver dag til, at bringe så mange nyheder, anmeldelser, video-indslag, podcasts og livedækninger som vi overhovedet kan i 2020.

Sidder du og tænker, at du godt kunne tænke dig at være med på ”teamet”, så er du også altid velkommen til at kontakte os – vi kan altid bruge flere freelancere.

Ligesom du også altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har idéer til artikler eller andet nyhedsstof.

Kære læsere MereTusindeTak

Det er muligt, at du tænker vi bare siger ”tak” fordi det er normen og det “man gør”. Men faktisk er det sådan. Og vi kan ikke takke Jer læsere nok.

Vi glæder nu til at gå i gang med det syvende år i dit selskab. Og jeg håber selvfølgelig, at også 2020 vil blive et super godt år.

Foruden vore læsere, vil vi også gerne sige TAK til annoncører, samarbejdspartnere og medier/journalister, der har brugt indhold fra MereMobil.dk. Vi vil gøre vores til, at disse samarbejder fortsætter.

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook, Instagram og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

KÆMPE stor tak til jer alle.

Mange hilsner fra John G. og resten af MereMobil.dk-teamet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer