Kom godt i (drømme)hus med din smartphone

Når du jagter drømmehuset er smartphonen fantastisk. Sådan finder boligen med telefonen, og får styr på 'det kedelige' som boligadvokaten klarer for dig.

####

Den dag i dag kan du bruge din mobiltelefon til at klare alskens opgaver. Er du boligsøgende, kan du derfor naturligvis også få glæde af din smartphone.

Vi kigger her nærmere på boligsøgning i en mobile first­-verden lige her.

Apps gør det nemmere at finde den rette bolig

Som det første skridt i eventyret mod nye boligdrømme skal man selvfølgelig have fundet – ja, netop drømmeboligen. Igen kan du drage nytte af den smartphone, du sandsynligvis i forvejen har i hånden.

Selvom boligmarkedet unægtelig vedrører køb og salg af mursten, er den udstyret med netop det, man ellers kan have umenneskeligt svært ved at få – nemlig overblik.

Der findes i dag mange forskellige apps til netop boligsøgning. Det gælder eksempelvis Boligsiden og Boliga. Nybolig har udviklet deres egen app ved navn ”Ny Bolig?”, og Danske Bank står bag appen ”Bolig – Danske Bank”. Der er således masser af forskellige muligheder.

Som boligsøgende smartphoneejer er det altså nemmere end nogensinde før, for dig, at finde dit nye hjem og at komme godt i hus. Downloader du diverse apps, kan du sågar søge boliger, imens du er på farten. Når den rette bolig er fundet, kan du kontakte en af de digitale boligadvokater, som kan klare papirarbejdet for dig.

Det juridiske kan klares ved et par swipe

Du har sikkert hørt diverse skrækhistorier fra boligmarkedet. Der er desværre mange, der får sig en ubehagelig overraskelse, fordi der ikke har været styr på papirarbejdet forud for et huskøb.

Er købsaftalen mangelfuld, kan det blive en bekostelig affære. Derfor kan det også give særdeles god mening for dig at rådføre dig med en boligadvokat, hvis du ønsker at købe fast ejendom.

I den digitale tidsalder er det heldigvis nemmere end nogensinde før at få kompetent køberrådgivning og hjælp til huskøbet. Der findes nemlig digitale boligadvokater, du kan søge råd og vejledning hos, når du skal ud at investere.

Digitale boligadvokater er let tilgængelige for den almene forbruger. Hvor det kan være et tidskrævende projekt at mødes med ”klassiske” boligadvokater, kan en digital én af slagsen kontaktes enten via en live chat, på mail eller telefonisk. Det vil sige, at du kan klare det formelle hjemmefra – blot med din smartphone i hånden.

Vælger du en af de mange digitale boligadvokater, kan du skrive til vedkommende lige, når et nyt spørgsmål falder dig ind. Det er endnu en fordel ved denne løsning fremfor en af de almene boligadvokater.

Få hjælp af en advokat til boligkøbet

Det er ikke som sådan et problem at købe bolig uden om en ejendomsmægler. Det kan imidlertid være særligt relevant at rådføre sig med en eller flere boligadvokater i et sådant tilfælde.  

Som udgangspunkt er det sælger, der skal sørge for, at der bliver udarbejdet en købsaftale. Som køber kan du dog gøre klogt i at få denne tjekket igennem af en advokat, så du er sikker på, der ikke er nogen fejl eller mangler.

Du kan i princippet selv udfærdige et skøde og tinglyse dette hos tinglysningsretten. Bliver skødet ikke skrevet fuldkommen korrekt, kan du imidlertid ende i juridiske problemer. Derfor kan det være en fordel at have en boligadvokat inde over, når skødet skal udarbejdes og tinglyses.

Her kan du igen gøre brug af en af de lettilgængelige digitale boligadvokater, hvis du vil gøre processen endnu nemmere for dig selv. 

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram