Galaxy Fold lanceres den 27. september

RYGTE: Så er der nyt om Galaxy Fold.

Der er fuld gang i rygterne, og vi har tidligere kunne fortælle, at Samsung Galaxy Fold måske allerede vil blive lanceret i starten af september.

Dog kan det godt tyde på, at det bliver i slutningen af september. Ifølge GSMArena har Evan Blass fra Evleaks har netop tweetet, at Galaxy Fold skulle komme d. 27. september.

Evan Blass er kendt for sine læks og afsløringer. Derfor kan der godt være noget om snakken med en lancering i slutningen af september.

Samsung Galaxy Fold er klar til september

Mere til historien

Det bliver al sandsynlighed en september-lancering af Galaxy Fold. Samsung har ikke meldt en officiel dato ud endnu. Derfor skal alle rygter tages med et gran salt.


Avatar

Om Allan Hansen

Allan elsker telefoner, gadgets og ny teknologi. Han sværger ikke til en særlig telefon eller brand, men kan lide at afprøve de muligheder, som teknologien giver os. Han synes, at tech-snak hurtigt kan blive for nørdet, og mener, at tingene skal siges i et tilgængeligt sprog, hvis det kan. Til dagligt arbejder han som skolelærer, hvor han brænder for at få programmering på skoleskemaet.