Blev du droppet af iOS 13? Rolig - Apple har ikke glemt dig

Har du en gammel iPad eller iPhone, der ikke længere kan opdateres. Så bare rolig - din enhed er ikke udelukket fra vigtige opdateringer.

Hvis du sidder med en iPhone eller iPad, der ikke kan opdateres til iOS 13, fordi Apple har droppet fremtidig support af dem, så er du ikke helt glemt af techgiganten i San Fransisco.

I stilhed har Apple nemlig udsendt en lille opdatering til følgende enheder:

  • iPad Air
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3
  • iPod Touch (6th generation)
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus

Opdateringen hedder iOS 12.4.2. Der er tale om en sikkerhedsopdatering, som lukker nogle huller, som er opdaget af teamet i Googles Project Zero.

Apple skriver selv følgende om rettelsen:

  • Impact: A remote attacker may be able to cause unexpected application termination or arbitrary code execution
  • Description: An out-of-bounds read was addressed with improved input validation.

De ældre Apple Watch-modeller, Apple Watch Series 1 og Apple Watch Series 2, kom ikke med op på watchOS6. Men disse er nu opdateret til watchOS 5.3.2. Opdateringen inkluderer også førnævnte sikkerhedsopdatering.

Selvom din gamle iOS-enhed ikke længere er top moderne, så vedligeholder Apple stadig med opdateringer, når kritiske fejl opdages.

Egentlig er det imponerede, at det stadig er noget som Apple har fokus på. Trods alt er iPhone 5S tilbage fra 2013. Der er noget ikke ret mange, som ville blive sure, hvis denne telefon var nået sit end-of-life.

Her kan du se mere om hvilke Apple produkter, der ikke understøtter opdateringer til iOS 13 samt nyere versioner.

Apple udsendte for kort tid siden en vigtig rettelse til nyere iPhones. iOS 13.1.1 retter et problem med et meget højt batteriforbrug.

Mere til historien

Apple benytter altid efteråret til at lancere nye iPhones og nye store softwareversioner. Her kan du læse mere om nyhederne i iOS 13 og den nye iPad-software kaldet iPadOS.

Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Apple skal indføre USB-C på iPhone, hvis de vil markedsføre og sælge telefonen i de europæiske lande. Meldingen kommer fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram