Apple: iOS 13 og iPadOS på vej til offentligheden

3

KORT NYT: Apple udsender iOS 13 inden de nye iPhones kommer på gade. iPadOS lanceres lidt senere end iOS 13. Se datoerne for frigivelsen her.

iOS 13
iOS 13 (Foto: Apple)

Apple har netop offentliggjort tre nye iPhone-modeller, der kommer i handlen fredag den 20. september. De kommer alle med iOS 13 fra salgsæsken.

Men iOS 13 kommer også til ældre iPhone-modeller, og det gør den faktisk før de nye kommer med den. Torsdag den 19. september 2019 sender Apple iOS 13 ud til offentligheden.

Disse enheder kan opdateres til iOS 13 og iPadOS

Selvom Apple inden længe er ved at være klar med iOS 13 til offentligheden, så har iOS 13.1 været ude i beta noget tid. Og der er også allerede nu en officiel dato for, hvornår denne frigives til offentligheden. Den er nemlig allerede klar mandag den 30. september.

Apple overrasker med ny beta til iOS

Lidt overraskende, måske, så kommer iPadOS ikke samtidig med iOS 13. Derimod kommer iPadOS den 30. september præcis som iOS 13.1.

iPadOS understøtter iPad Air 2 og nyere, samt alle iPad Pro modeller og iPad 5.generation og nyere og iPad Mini 4 og nyere.

watchOS 6 kommer derimod torsdag den 19. september til de ældre modeller. Dog får Series 1 og Series 2 først opdateringen senere på året.

Apple udsender også macOS Catalina opdateringen i oktober, det er uvist præcis hvornår i oktober.

Mere til historien

Præcis ligesom de nye iPhone-modeller kommer med iOS 13 fra salgsæsken, så kommer den nye iPad (7. generation) også med iPadOS fra salgsæsken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer