Apple: iOS 13 og iPadOS på vej til offentligheden

KORT NYT: Apple udsender iOS 13 inden de nye iPhones kommer på gade. iPadOS lanceres lidt senere end iOS 13. Se datoerne for frigivelsen her.

iOS 13
iOS 13 (Foto: Apple)

Apple har netop offentliggjort tre nye iPhone-modeller, der kommer i handlen fredag den 20. september. De kommer alle med iOS 13 fra salgsæsken.

Men iOS 13 kommer også til ældre iPhone-modeller, og det gør den faktisk før de nye kommer med den. Torsdag den 19. september 2019 sender Apple iOS 13 ud til offentligheden.

Disse enheder kan opdateres til iOS 13 og iPadOS

Selvom Apple inden længe er ved at være klar med iOS 13 til offentligheden, så har iOS 13.1 været ude i beta noget tid. Og der er også allerede nu en officiel dato for, hvornår denne frigives til offentligheden. Den er nemlig allerede klar mandag den 30. september.

Apple overrasker med ny beta til iOS

Lidt overraskende, måske, så kommer iPadOS ikke samtidig med iOS 13. Derimod kommer iPadOS den 30. september præcis som iOS 13.1.

iPadOS understøtter iPad Air 2 og nyere, samt alle iPad Pro modeller og iPad 5.generation og nyere og iPad Mini 4 og nyere.

watchOS 6 kommer derimod torsdag den 19. september til de ældre modeller. Dog får Series 1 og Series 2 først opdateringen senere på året.

Apple udsender også macOS Catalina opdateringen i oktober, det er uvist præcis hvornår i oktober.

Mere til historien

Præcis ligesom de nye iPhone-modeller kommer med iOS 13 fra salgsæsken, så kommer den nye iPad (7. generation) også med iPadOS fra salgsæsken.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Slettede billeder på iPhone dukker op igen

En rigtig træls iOS-fejl er opstået efter den seneste softwareopdatering. Slettede billeder er dukket op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram