Skandalen hos Telenor vokser

Fra slemt til værre. Svindelsagen i Telenor er større end hidtil antaget.

Det startede som en lille sag i Telenors butik i Bilka, Hundige, som ledelsen forsøgte at nedtone. Så kom det frem, at svindlen var spredt over hele landet.

Telenor var ikke interesserede i at tale med Ekstra Bladet, der har afdækket sagen, men forklarede i begyndelsen, at de var glade for deres eget kontrolsystem havde fanget svindlen.

Siden skandalen begyndte at rulle, har Telenor haft travlt med en intern kulegravning. Ekstra Bladet kan nu fortælle, at samtlige 57 butikker og over 100.000 transaktioner er undersøgt.

 - ”Vi kan nu se, at vi har et par hundrede kunder, som potentielt set har været i en situation, hvor de er blevet udsat for et oversalg eller regulært snydt af vores medarbejdere,” fortæller Mette Eistrøm Krüger, juridisk direktør hos Telenor til avisen.

Telenor kalder sagen ”sindssygt pinlig”.

Selvom avisen tidligere har fortalt, at svindlen har tråde til butikker i hele landet, så mener Telenor, at der er tale om et begrænset antal butikker tæt på København. Det er dér, at problemerne er størst, forlyder det.

Telenor har som følge af sagen fyret en række ledere og medarbejdere.

Mere til historien

Ekstra Bladet efterlyser fortsat tips fra nuværende og tidligere ansatte i Telenor, samt kunder, som er berørt af svindlen.

30 år siden: Sonofon brød telefonmonopolet

Kort efter hele Danmark havde jublet med på EM-sejren i fodbold satte Sonofon stikket i og brød telefonmonopolet.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Telia og Telenor siger farvel til 3G

Telia og Telenor siger endegyldigt farvel til 3G-netværket i slutningen af sommeren 2022. I stedet sættes der tempo på 5G-udrulning og opgradering.

(mere…)
Dansk mobilnetværk offer for hackerangreb

Cyberkriminelle har haft adgang til data på en server hos et stort dansk mobilnetværk.

(mere…)
Telenor vil beskytte brugerne bedre

Mange danskere har samme password til flere forskellige tjenester, hvilket gør dem mere sårbare. Telenors kunder får nu en hjælpende hånd.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram