Skandalen hos Telenor vokser

3

Fra slemt til værre. Svindelsagen i Telenor er større end hidtil antaget.

Det startede som en lille sag i Telenors butik i Bilka, Hundige, som ledelsen forsøgte at nedtone. Så kom det frem, at svindlen var spredt over hele landet.

Telenor var ikke interesserede i at tale med Ekstra Bladet, der har afdækket sagen, men forklarede i begyndelsen, at de var glade for deres eget kontrolsystem havde fanget svindlen.

Siden skandalen begyndte at rulle, har Telenor haft travlt med en intern kulegravning. Ekstra Bladet kan nu fortælle, at samtlige 57 butikker og over 100.000 transaktioner er undersøgt.

 – ”Vi kan nu se, at vi har et par hundrede kunder, som potentielt set har været i en situation, hvor de er blevet udsat for et oversalg eller regulært snydt af vores medarbejdere,” fortæller Mette Eistrøm Krüger, juridisk direktør hos Telenor til avisen.

Telenor kalder sagen ”sindssygt pinlig”.

Selvom avisen tidligere har fortalt, at svindlen har tråde til butikker i hele landet, så mener Telenor, at der er tale om et begrænset antal butikker tæt på København. Det er dér, at problemerne er størst, forlyder det.

Telenor har som følge af sagen fyret en række ledere og medarbejdere.

Mere til historien

Ekstra Bladet efterlyser fortsat tips fra nuværende og tidligere ansatte i Telenor, samt kunder, som er berørt af svindlen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer