Måske nye Nokia-telefoner på IFA

0

For første gang vil HMD Global være til stede på IFA-messen. Rygterne svirrer om, at de vil lancere to nye Nokia-smartphones.

HMD Global afholder event på dette års IFA-messe (Kilde: Juho Sarvikas / Twitter)
HMD Global afholder event på dette års IFA-messe (Kilde: Juho Sarvikas / Twitter)

Juho Sarvikas, Chief Product Officer i HMD Global, har tweetet at de vil være tilstede på dette års IFA-messe i Berlin. Det er dog begrænset med oplysningerne i skrivende stund. For nu er kun tid og sted afsløret.

HMD Global vil afholde event torsdag den 5. september 2019 klokken 16.00.

TEST: Nokia 9 PureView | nyskabende kamera, lækker smartphone

Det er i skrivende stund ikke offentliggjort, hvad HMD Global vil præsentere. Men det ventes at være Nokia 6.2 og Nokia 7.2, som er klar til at blive afsløret for offentligheden.

Tidligere har rygterne svirret om, at disse ville blive offentliggjort ved en event i august. Men nu ser det altså ud til, at de vil blive præsenteret på IFA.

Det er uvist om HMD Global også vil annoncere Nokia 5.2 og Nokia 9.1 PureView.

Nokia 9.1 PureView ventes at være efterfølgeren til Nokia 9 PureView, som så dagens lys i foråret. Det er dog uvist, om vi allerede til IFA får afsløret Nokia 9.1 PureView, da den måske er skubbet til lancering i 4. kvartal.

Nokia 9.1 PureView får 5G og Snapdragon 855

Nokia 8.2 skulle også være på vej. Den ventes at være den første telefon fra HMD Global med et pop-up kamera. Det skriver GSMArena.com.

Sikkert er det i hvert fald, at der er en del rygter om Nokia-telefoner, 5G, kameraopgraderinger og pop-up kamara. Men vi er meget klogere efter eventen på dette års IFA-messe.

HMD Global har som sagt ikke selv meldt noget ud om, hvad eventen den vil byde på. Men sikkert er det, at MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne, når vi rammer september.

Mere til historien

Historisk set har MWC og selvstændige events været stedet, hvor Nokia-telefoner er blevet afsløret. Men meget er ændret de seneste år. Derfor kan det også være IFA-messen nu bliver stedet. Det er generelt noget tid siden, at vi har set nyt fra HMD Global.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer