Måske nye Nokia-telefoner på IFA

For første gang vil HMD Global være til stede på IFA-messen. Rygterne svirrer om, at de vil lancere to nye Nokia-smartphones.

HMD Global afholder event på dette års IFA-messe (Kilde: Juho Sarvikas / Twitter)
HMD Global afholder event på dette års IFA-messe (Kilde: Juho Sarvikas / Twitter)

Juho Sarvikas, Chief Product Officer i HMD Global, har tweetet at de vil være tilstede på dette års IFA-messe i Berlin. Det er dog begrænset med oplysningerne i skrivende stund. For nu er kun tid og sted afsløret.

HMD Global vil afholde event torsdag den 5. september 2019 klokken 16.00.

TEST: Nokia 9 PureView | nyskabende kamera, lækker smartphone

Det er i skrivende stund ikke offentliggjort, hvad HMD Global vil præsentere. Men det ventes at være Nokia 6.2 og Nokia 7.2, som er klar til at blive afsløret for offentligheden.

Tidligere har rygterne svirret om, at disse ville blive offentliggjort ved en event i august. Men nu ser det altså ud til, at de vil blive præsenteret på IFA.

Det er uvist om HMD Global også vil annoncere Nokia 5.2 og Nokia 9.1 PureView.

Nokia 9.1 PureView ventes at være efterfølgeren til Nokia 9 PureView, som så dagens lys i foråret. Det er dog uvist, om vi allerede til IFA får afsløret Nokia 9.1 PureView, da den måske er skubbet til lancering i 4. kvartal.

Nokia 9.1 PureView får 5G og Snapdragon 855

Nokia 8.2 skulle også være på vej. Den ventes at være den første telefon fra HMD Global med et pop-up kamera. Det skriver GSMArena.com.

Sikkert er det i hvert fald, at der er en del rygter om Nokia-telefoner, 5G, kameraopgraderinger og pop-up kamara. Men vi er meget klogere efter eventen på dette års IFA-messe.

HMD Global har som sagt ikke selv meldt noget ud om, hvad eventen den vil byde på. Men sikkert er det, at MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne, når vi rammer september.

Mere til historien

Historisk set har MWC og selvstændige events været stedet, hvor Nokia-telefoner er blevet afsløret. Men meget er ændret de seneste år. Derfor kan det også være IFA-messen nu bliver stedet. Det er generelt noget tid siden, at vi har set nyt fra HMD Global.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram