Måske nye Nokia-telefoner på IFA

For første gang vil HMD Global være til stede på IFA-messen. Rygterne svirrer om, at de vil lancere to nye Nokia-smartphones.

HMD Global afholder event på dette års IFA-messe (Kilde: Juho Sarvikas / Twitter)
HMD Global afholder event på dette års IFA-messe (Kilde: Juho Sarvikas / Twitter)

Juho Sarvikas, Chief Product Officer i HMD Global, har tweetet at de vil være tilstede på dette års IFA-messe i Berlin. Det er dog begrænset med oplysningerne i skrivende stund. For nu er kun tid og sted afsløret.

HMD Global vil afholde event torsdag den 5. september 2019 klokken 16.00.

TEST: Nokia 9 PureView | nyskabende kamera, lækker smartphone

Det er i skrivende stund ikke offentliggjort, hvad HMD Global vil præsentere. Men det ventes at være Nokia 6.2 og Nokia 7.2, som er klar til at blive afsløret for offentligheden.

Tidligere har rygterne svirret om, at disse ville blive offentliggjort ved en event i august. Men nu ser det altså ud til, at de vil blive præsenteret på IFA.

Det er uvist om HMD Global også vil annoncere Nokia 5.2 og Nokia 9.1 PureView.

Nokia 9.1 PureView ventes at være efterfølgeren til Nokia 9 PureView, som så dagens lys i foråret. Det er dog uvist, om vi allerede til IFA får afsløret Nokia 9.1 PureView, da den måske er skubbet til lancering i 4. kvartal.

Nokia 9.1 PureView får 5G og Snapdragon 855

Nokia 8.2 skulle også være på vej. Den ventes at være den første telefon fra HMD Global med et pop-up kamera. Det skriver GSMArena.com.

Sikkert er det i hvert fald, at der er en del rygter om Nokia-telefoner, 5G, kameraopgraderinger og pop-up kamara. Men vi er meget klogere efter eventen på dette års IFA-messe.

HMD Global har som sagt ikke selv meldt noget ud om, hvad eventen den vil byde på. Men sikkert er det, at MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne, når vi rammer september.

Mere til historien

Historisk set har MWC og selvstændige events været stedet, hvor Nokia-telefoner er blevet afsløret. Men meget er ændret de seneste år. Derfor kan det også være IFA-messen nu bliver stedet. Det er generelt noget tid siden, at vi har set nyt fra HMD Global.

HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram