Apple udsender sikkerhedsopdateringer til iOS og watchOS

3

iOS 12.4.1 og watchOS 5.3.1 er ude med sikkerhedsopdateringer, der af Apple betegnes som vigtige og anbefales til alle brugere.

Apple har frigivet to softwareopdateringer til iOS-enheder og Apple Watch. De nye opdateringer hedder iOS 12.4.1 og watchOS 5.3.1. Opdateringerne fylder henholdsvis 101 MB på iOS og 55 MB på Apple Watch. Det skriver GSMArena.com.

Selv skriver Apple, at opdateringerne indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og forbedringer af stabiliteten og at opdateringerne anbefales til alle brugere.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Har du ikke modtaget en notifikation om at opdateringen er klar, så kan du søge manuelt efter den på både din iOS-enhed og Apple Watch.

På iOS-enheder gør du det ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdateringer -> Hent og installer.

På Apple Watch finder du opdateringerne på din iPhone i ”Watch-appen”, hvorefter du går ind i Generelt -> Softwareopdatering -> Hent og installer.

Er dine enheder opdateret får du en melding om de er ”ajour”.

Datoen for iPhone 11-event er afsløret i iOS 13

Rygterne svirrer om, at opdateringerne skal gøre det umuligt at jailbreake enhederne, hvilket igen blev muligt med iOS 12.4. Apple har dog ikke kommenteret på dette. Det skriver Ars Technica.

Apple løste ellers fejlen med jailbreak i iOS 12.3 tilbage i maj, men allerede i iOS 12.4 var de kommet til at åbne dette sikkerhedshul i softwaren igen. Men nu skulle fejlen altså være rettet endnu engang.

Mere til historien

Det ventes, at Apple i løbet af september frigiver iOS 13 til offentligheden. Den er netop nu ude i betaversion.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer