Apple udsender sikkerhedsopdateringer til iOS og watchOS

iOS 12.4.1 og watchOS 5.3.1 er ude med sikkerhedsopdateringer, der af Apple betegnes som vigtige og anbefales til alle brugere.

Apple har frigivet to softwareopdateringer til iOS-enheder og Apple Watch. De nye opdateringer hedder iOS 12.4.1 og watchOS 5.3.1. Opdateringerne fylder henholdsvis 101 MB på iOS og 55 MB på Apple Watch. Det skriver GSMArena.com.

Selv skriver Apple, at opdateringerne indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og forbedringer af stabiliteten og at opdateringerne anbefales til alle brugere.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Har du ikke modtaget en notifikation om at opdateringen er klar, så kan du søge manuelt efter den på både din iOS-enhed og Apple Watch.

På iOS-enheder gør du det ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdateringer -> Hent og installer.

På Apple Watch finder du opdateringerne på din iPhone i ”Watch-appen”, hvorefter du går ind i Generelt -> Softwareopdatering -> Hent og installer.

Er dine enheder opdateret får du en melding om de er ”ajour”.

Datoen for iPhone 11-event er afsløret i iOS 13

Rygterne svirrer om, at opdateringerne skal gøre det umuligt at jailbreake enhederne, hvilket igen blev muligt med iOS 12.4. Apple har dog ikke kommenteret på dette. Det skriver Ars Technica.

Apple løste ellers fejlen med jailbreak i iOS 12.3 tilbage i maj, men allerede i iOS 12.4 var de kommet til at åbne dette sikkerhedshul i softwaren igen. Men nu skulle fejlen altså være rettet endnu engang.

Mere til historien

Det ventes, at Apple i løbet af september frigiver iOS 13 til offentligheden. Den er netop nu ude i betaversion.

Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram