Udvalget bliver begrænset på Apple TV+

7

Du skal ikke regne med et kæmpe film- og seriekatalog når Apples konkurrent til Netflix åbner.

Apple TV+
Apple TV+ (Foto: Apple)

Når Apple senere på året åbner streamingtjenesten Apple TV+ skal kunderne ikke regne med et bugnende udvalg i stil med Netflix. Det skriver Engadget.

En af de store Apple-chefer, Eddy Cue, fortæller i et interview med Sunday Times, at Apple vil have et stærkt begrænset udvalg ved åbningen af Apple TV+.

Apple ønsker, ifølge Eddy Cue, at lægge vægten på kvaliteten fremfor kvantiteten. Apple vil ikke have det største, men det bedste indhold, lyder det fra Apple.

Ved præsentationen af Apple TV+ i slutningen af marts kom det frem, at tjenesten udelukkende satser på unikt indhold, der kun bliver tilgængeligt i Apples univers. Personligheder som Oprah Winfrey, Steven Spielberg og Jennifer Aniston var med til at promovere tjenesten.

Apple TV+ åbner til efteråret i blandt andet Danmark. Der er endnu ikke sat dato på åbningen. Heller ikke prissætningen er offentliggjort.

Det vides ikke hvor mange titler, at Apple TV+ vil indeholde ved åbningen.

Netflix får nu bedre lyd

Streaming er blevet den nye sort på tv-markedet. Løbende kommer flere og flere tjenester til. Senest har Disney meldt deres entre. I slutningen af i 2019, eller i starten af 2020, vil Disney åbne i blandt andet Danmark.

Apple åbner også en spiltjeneste kaldet Apple Arcade. I nedenstående klip fra tech-podcasten, udgivet af MereMobil.dk, fortæller spilekspert Thomas Bense, Pixel.tv, om perspektiverne i de digitale spiltjenester.Mere til historien

Netflix, der ud over YouTube, er den mest udbredte streamingtjeneste, har cirka 3.400 titler i det danske katalog. Ifølge Flixfilm var der cirka 2.000 film og serier på Netflix, da tjenesten åbnede i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer