Udvalget bliver begrænset på Apple TV+

Du skal ikke regne med et kæmpe film- og seriekatalog når Apples konkurrent til Netflix åbner.

Apple TV+
Apple TV+ (Foto: Apple)

Når Apple senere på året åbner streamingtjenesten Apple TV+ skal kunderne ikke regne med et bugnende udvalg i stil med Netflix. Det skriver Engadget.

En af de store Apple-chefer, Eddy Cue, fortæller i et interview med Sunday Times, at Apple vil have et stærkt begrænset udvalg ved åbningen af Apple TV+.

Apple ønsker, ifølge Eddy Cue, at lægge vægten på kvaliteten fremfor kvantiteten. Apple vil ikke have det største, men det bedste indhold, lyder det fra Apple.

Ved præsentationen af Apple TV+ i slutningen af marts kom det frem, at tjenesten udelukkende satser på unikt indhold, der kun bliver tilgængeligt i Apples univers. Personligheder som Oprah Winfrey, Steven Spielberg og Jennifer Aniston var med til at promovere tjenesten.

Apple TV+ åbner til efteråret i blandt andet Danmark. Der er endnu ikke sat dato på åbningen. Heller ikke prissætningen er offentliggjort.

Det vides ikke hvor mange titler, at Apple TV+ vil indeholde ved åbningen.

Netflix får nu bedre lyd

Streaming er blevet den nye sort på tv-markedet. Løbende kommer flere og flere tjenester til. Senest har Disney meldt deres entre. I slutningen af i 2019, eller i starten af 2020, vil Disney åbne i blandt andet Danmark.

Apple åbner også en spiltjeneste kaldet Apple Arcade. I nedenstående klip fra tech-podcasten, udgivet af MereMobil.dk, fortæller spilekspert Thomas Bense, Pixel.tv, om perspektiverne i de digitale spiltjenester.



Mere til historien

Netflix, der ud over YouTube, er den mest udbredte streamingtjeneste, har cirka 3.400 titler i det danske katalog. Ifølge Flixfilm var der cirka 2.000 film og serier på Netflix, da tjenesten åbnede i Danmark.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram