Udvalget bliver begrænset på Apple TV+

Du skal ikke regne med et kæmpe film- og seriekatalog når Apples konkurrent til Netflix åbner.

Apple TV+
Apple TV+ (Foto: Apple)

Når Apple senere på året åbner streamingtjenesten Apple TV+ skal kunderne ikke regne med et bugnende udvalg i stil med Netflix. Det skriver Engadget.

En af de store Apple-chefer, Eddy Cue, fortæller i et interview med Sunday Times, at Apple vil have et stærkt begrænset udvalg ved åbningen af Apple TV+.

Apple ønsker, ifølge Eddy Cue, at lægge vægten på kvaliteten fremfor kvantiteten. Apple vil ikke have det største, men det bedste indhold, lyder det fra Apple.

Ved præsentationen af Apple TV+ i slutningen af marts kom det frem, at tjenesten udelukkende satser på unikt indhold, der kun bliver tilgængeligt i Apples univers. Personligheder som Oprah Winfrey, Steven Spielberg og Jennifer Aniston var med til at promovere tjenesten.

Apple TV+ åbner til efteråret i blandt andet Danmark. Der er endnu ikke sat dato på åbningen. Heller ikke prissætningen er offentliggjort.

Det vides ikke hvor mange titler, at Apple TV+ vil indeholde ved åbningen.

Netflix får nu bedre lyd

Streaming er blevet den nye sort på tv-markedet. Løbende kommer flere og flere tjenester til. Senest har Disney meldt deres entre. I slutningen af i 2019, eller i starten af 2020, vil Disney åbne i blandt andet Danmark.

Apple åbner også en spiltjeneste kaldet Apple Arcade. I nedenstående klip fra tech-podcasten, udgivet af MereMobil.dk, fortæller spilekspert Thomas Bense, Pixel.tv, om perspektiverne i de digitale spiltjenester.Mere til historien

Netflix, der ud over YouTube, er den mest udbredte streamingtjeneste, har cirka 3.400 titler i det danske katalog. Ifølge Flixfilm var der cirka 2.000 film og serier på Netflix, da tjenesten åbnede i Danmark.

Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram