Sæt din iPhone på feriesvar og slap af

TIP: Feriesvar kendes fra mails, men det er også muligt, at sætte din iPhone til at give et feriesvar, så du kan slappe uforstyrret af i din ferie.

Strand rejse ferie roaming
(Foto: Johnny Olesen)

Ferien står for døren, hvis du ikke allerede har ferie nu, så varer det formentlig ikke længe før du kan holde fri fra uddannelse eller arbejde nogle uger.

Er du eller familien træt af, at mobilen bipper hele tiden med diverse opkald, SMS’er eller andre notifikationer. Så kan du faktisk sætte din iPhone på feriesvar – præcis som det kendes fra din mail.

Tag lægen med på ferie via ny mobiltjeneste

Det er måske særligt forretningsfolk, der fortsat får henvendelser fra forskellige samarbejdspartnere og lignende. Men ligesom mange er gode til at sætte mailen på feriesvar, så vil mange også gøre sig selv den tjeneste at sætte iPhonen på feriesvar, så der kan blive ro til at slappe af med venner og familie.

Autosvar kan laves som du ønsker. Eksempelvis dette (Foto: MereMobil.dk)
Autosvar kan laves som du ønsker. Eksempelvis dette (Foto: MereMobil.dk)

Du sætter din iPhone på feriesvar ved at gå ind i ”Indstillinger” og derefter ”Forstyr Ikke”.

Her vælger du, hvilke opkald du vil tillade (eller ikke tillade). Du skal så vælge ”Tillad opkald fra”, hvorefter du så kan se om den står til ”Alle kontakter”, ”Ingen” eller ”Favoritter”.

Derefter går du tilbage til ”Forstyr Ikke” og vælger ”Automatisk Svar” og hvem der skal have svaret.

Du skriver efterfølgende dit svar. Svaret kan være: -”Tak for din henvendelse. Jeg holder ferie og er derfor ikke at træffe. Er tilbage igen mandag i uge 32. God sommer.”

Sådan får du HELE din datapakke med på ferie

Generelt, altså når du ikke holder ferie, så kan du også sætte din iPhone til automatisk at besvare opkald, som du eksempelvis ikke kan besvare fordi du er optaget til et møde eller andet.

Dette gør du ved at trykke ”Svar på besked”. Her er en række standardsvar, men du kan også oprette nye og mere personlige svar. Dette gør du ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Telefon” og ”Svar med besked”. Du vælger da den tekst, som du gerne vil.

Mere til historien

Emojis har før haft ødelagt ferien for nogle - i hvert fald da de kom hjem. Da Emojis tager flere tegn i én SMS end et bogstav gør.

Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Apple skal indføre USB-C på iPhone, hvis de vil markedsføre og sælge telefonen i de europæiske lande. Meldingen kommer fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram