Sæt din iPhone på feriesvar og slap af

TIP: Feriesvar kendes fra mails, men det er også muligt, at sætte din iPhone til at give et feriesvar, så du kan slappe uforstyrret af i din ferie.

Strand rejse ferie roaming
(Foto: Johnny Olesen)

Ferien står for døren, hvis du ikke allerede har ferie nu, så varer det formentlig ikke længe før du kan holde fri fra uddannelse eller arbejde nogle uger.

Er du eller familien træt af, at mobilen bipper hele tiden med diverse opkald, SMS’er eller andre notifikationer. Så kan du faktisk sætte din iPhone på feriesvar – præcis som det kendes fra din mail.

Tag lægen med på ferie via ny mobiltjeneste

Det er måske særligt forretningsfolk, der fortsat får henvendelser fra forskellige samarbejdspartnere og lignende. Men ligesom mange er gode til at sætte mailen på feriesvar, så vil mange også gøre sig selv den tjeneste at sætte iPhonen på feriesvar, så der kan blive ro til at slappe af med venner og familie.

Autosvar kan laves som du ønsker. Eksempelvis dette (Foto: MereMobil.dk)
Autosvar kan laves som du ønsker. Eksempelvis dette (Foto: MereMobil.dk)

Du sætter din iPhone på feriesvar ved at gå ind i ”Indstillinger” og derefter ”Forstyr Ikke”.

Her vælger du, hvilke opkald du vil tillade (eller ikke tillade). Du skal så vælge ”Tillad opkald fra”, hvorefter du så kan se om den står til ”Alle kontakter”, ”Ingen” eller ”Favoritter”.

Derefter går du tilbage til ”Forstyr Ikke” og vælger ”Automatisk Svar” og hvem der skal have svaret.

Du skriver efterfølgende dit svar. Svaret kan være: -”Tak for din henvendelse. Jeg holder ferie og er derfor ikke at træffe. Er tilbage igen mandag i uge 32. God sommer.”

Sådan får du HELE din datapakke med på ferie

Generelt, altså når du ikke holder ferie, så kan du også sætte din iPhone til automatisk at besvare opkald, som du eksempelvis ikke kan besvare fordi du er optaget til et møde eller andet.

Dette gør du ved at trykke ”Svar på besked”. Her er en række standardsvar, men du kan også oprette nye og mere personlige svar. Dette gør du ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Telefon” og ”Svar med besked”. Du vælger da den tekst, som du gerne vil.

Mere til historien

Emojis har før haft ødelagt ferien for nogle - i hvert fald da de kom hjem. Da Emojis tager flere tegn i én SMS end et bogstav gør.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram