Sæt din iPhone på feriesvar og slap af

TIP: Feriesvar kendes fra mails, men det er også muligt, at sætte din iPhone til at give et feriesvar, så du kan slappe uforstyrret af i din ferie.

Strand rejse ferie roaming
(Foto: Johnny Olesen)

Ferien står for døren, hvis du ikke allerede har ferie nu, så varer det formentlig ikke længe før du kan holde fri fra uddannelse eller arbejde nogle uger.

Er du eller familien træt af, at mobilen bipper hele tiden med diverse opkald, SMS’er eller andre notifikationer. Så kan du faktisk sætte din iPhone på feriesvar – præcis som det kendes fra din mail.

Tag lægen med på ferie via ny mobiltjeneste

Det er måske særligt forretningsfolk, der fortsat får henvendelser fra forskellige samarbejdspartnere og lignende. Men ligesom mange er gode til at sætte mailen på feriesvar, så vil mange også gøre sig selv den tjeneste at sætte iPhonen på feriesvar, så der kan blive ro til at slappe af med venner og familie.

Autosvar kan laves som du ønsker. Eksempelvis dette (Foto: MereMobil.dk)
Autosvar kan laves som du ønsker. Eksempelvis dette (Foto: MereMobil.dk)

Du sætter din iPhone på feriesvar ved at gå ind i ”Indstillinger” og derefter ”Forstyr Ikke”.

Her vælger du, hvilke opkald du vil tillade (eller ikke tillade). Du skal så vælge ”Tillad opkald fra”, hvorefter du så kan se om den står til ”Alle kontakter”, ”Ingen” eller ”Favoritter”.

Derefter går du tilbage til ”Forstyr Ikke” og vælger ”Automatisk Svar” og hvem der skal have svaret.

Du skriver efterfølgende dit svar. Svaret kan være: -”Tak for din henvendelse. Jeg holder ferie og er derfor ikke at træffe. Er tilbage igen mandag i uge 32. God sommer.”

Sådan får du HELE din datapakke med på ferie

Generelt, altså når du ikke holder ferie, så kan du også sætte din iPhone til automatisk at besvare opkald, som du eksempelvis ikke kan besvare fordi du er optaget til et møde eller andet.

Dette gør du ved at trykke ”Svar på besked”. Her er en række standardsvar, men du kan også oprette nye og mere personlige svar. Dette gør du ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Telefon” og ”Svar med besked”. Du vælger da den tekst, som du gerne vil.

Mere til historien

Emojis har før haft ødelagt ferien for nogle – i hvert fald da de kom hjem. Da Emojis tager flere tegn i én SMS end et bogstav gør.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram