Asus ROG Phone 2 har fået over 1,6 millioner registreringer i Kina

10

Asus nye gamer-telefon har fået over 1,6 millioner registreringer i Kina alene.

Køle-tilbehør til Asus ROG Phone 2 (Foto: Asus)
Køle-tilbehør til Asus ROG Phone 2 (Foto: Asus)

Den nye gamer-telefon fra Asus, har modtaget over en million registreringer i Kina efter et par dage. Det skriver GSMArena.

Det er kun et par dage siden at Asus lancerede deres ROG Phone 2, der blandt andet er den første til at modtage en Snapdragon 855+ processor.

Asus ROG Phone 2 er annonceret

Allerede nu har 1,6 millioner skrevet sig op og det kan måske skyldes den yderst konkurrencedygtige pris på en af modellerne.

Asus ROG Phone 2 kan nemlig fås i to varianter, en Tencent-version og en almindelig.

Tencent-versionen har som sagt, en yderst konkurrencedygtig pris på 3.500 kinesiske Yuan, hvilket svarer til 500 dollars.

Den almindelig ROG Phone 2, der ikke er en Tencent-version koster 6.200 Yuan, hvilket svarer til 900 dollars.

Der er derfor en hel del at spare på Tencent-modellen. Der dog er en smule nedgraderet. Den kommer med 8 GB RAM og 128 GB lagringsplads. Mod 12 GB RAM og 512 GB lagringsplads på den almindelige.

Asus og Tencent indgik et samarbejde tilbage i juni måned, og det ventes at telefonen ikke vil være helt fri for reklame for Tencent, hvis man vælger den billige variant.

Asus ROG Phone 2 i benchmark-test

GSMArena skriver at Tencent-versionen, muligvis bliver leveret med diverse bloatware, når den rammer det kinesiske marked den 31. juli.

Herhjemme får vi højst sandsynligt ikke nogen Tencent-version at se. Det ventes, at den udkommer globalt i starten af september måned.

Mere til historien

Det er muligt at købe tilbehør til Asus ROG Phone 2. ROG Kunai Gamepad og Twin Dock II, er blandt andet noget af det tilbehør, man kan købe ved siden af.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer