WatchOS bringer spændende nyt til Apple Watch

Når Apple i efteråret sender den nye opdatering til Apple Watch, watchOS 6, ud til offentligheden, så forbedres nogle af urets funktioner. Se mere her.

watchOS, iOS 13, tvOS
watchOS 6

Apple gav ved WWDC 2019 et smugkig på, hvad vi kan forvente af efterårets opdateringer. Det er ikke kun iOS 13, iPadOS, tvOS og macOS, at der er spændende nyt til.

Der er også spændende ting på vej til Apple Watch i watchOS 6 opdateringen.

Store nyheder watchOS og tvOS

I watchOS 6 får Apple Watch sin egen App Store. Dermed kan der hentes spil og apps uden, at skulle ind omkring iPhonen først. Siri hjælper også gerne med at finde og installere applikationerne.

Det bliver muligt at høre lydbøger direkte via uret. Lytningen kan pauses og fortsættes på en anden Apple-enhed.

Noget af det som mange køber et Apple Watch (eller andet smartwatch) for er sundhed- og fitnessdelen. WatchOS 6 opgraderer også Apple Watch på dette punkt. Der er kommet nye muligheder.

Eksempelvis sammenligner appen de seneste 90 dages aktivitet med hele årets aktiviteter og derfor fortæller dig om du er mere eller mindre aktiv. Du kan også vælge, hvilke ni nøglefaktorer, som du vil se på forsiden af sundheds-appen.

WatchOS 6 kommer også med nye urskiver. Dette er ikke uventet, da de fleste større opdateringer til watchOS har inkluderet nye urskiver. Denne gang bringer opdateringen følgende fem nye urskiver med sig: Modular Compact, Solar Dial, California, Gradient og Numerals.

Der tilføjes også nye ”små widgets”, som er det der viser info på urskiverne.

iTunes lukker – det sker der med dine film og musik

Hold styr på menstruationen

Ønsker kvindelige-brugere at tracke og logge deres menstruationscyklus, så kan det ske i den indbyggede app Cycle Tracking. Dermed kan kvinderne holde styr på, hvornår de får deres næste menstruation og hvornår de har ægløsning. Dette kan være særlig brugbart, hvis nogle ønsker at blive gravide.

Apple Watch får også lommeregner for første gang. Denne kan beregne drikkepenge og dele regningen fra restaurationen. Naturligvis fungerer den også som almindelig lommeregner.

Med watchOS 6 bliver Memoer også tilgængelige på Apple Watch. Her kan fremover lave lydoptagelser direkte på uret.

Apple Watch vil med watchOS 6 også kunne hjælpe brugerne med at placere sig optimalt i forhold til lydniveauer ved blandt andet koncerter og sportsbegivenheder.

Er decibelniveauet over 90 vil uret sende en notifikation. 90 dB er det niveau, som ifølge Verdenssundhedsorganisationen kan på virke hørelsen efter en påvirkning i fire timer om ugen.

Mere til historien

Apple har valgt, at adskille iPad og iPhone så de ikke begge længere har styresystemet iOS. iPad vil fremadrettet have iPadOS. Her finder du listen over de enheder, der kan opdateres til iPadOS.

iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram