Danske hastighedsgrænser vises nu i Google Maps

KORT NYT: Google Maps Fartkontroller lader vente på sig for de danske brugere. Men lidt sker der, det er nemlig nu muligt at se hastighedsgrænser i Danmark.

Google Maps ikon
Google Maps ikon

MereMobil.dk har endnu ikke set det, men Google Maps i Polen, Storbritannien, USA og Danmark nu viser hastighedsgrænser. Det skriver Android Police.

Dog venter vi fortsat på fartkontrol-funktionen. Men den nye opdatering med hastighedsgrænser kan være ”skridtet inden”.

Google har ikke selv meldt noget officielt ud, hvilket Android Police også skriver.

Fartkontrol- og uheldsregistrering skulle nu være rullet ud i Australien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Finland, Grækenland, Holland, Indien, Indonesien, Israel, Italien, Mexico, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi Arabien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn og USA.

Vi har som sagt ikke selv kunne se hastighedsgrænser på Google Maps. Har du oplevet det? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvis du har fået hastighedsgrænser i din app.

Mere til historien

Endnu en milepæl er nået. Google oplyste under Google I/O, at der nu er 2,5 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan.

Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram