Danske hastighedsgrænser vises nu i Google Maps

KORT NYT: Google Maps Fartkontroller lader vente på sig for de danske brugere. Men lidt sker der, det er nemlig nu muligt at se hastighedsgrænser i Danmark.

Google Maps ikon
Google Maps ikon

MereMobil.dk har endnu ikke set det, men Google Maps i Polen, Storbritannien, USA og Danmark nu viser hastighedsgrænser. Det skriver Android Police.

Dog venter vi fortsat på fartkontrol-funktionen. Men den nye opdatering med hastighedsgrænser kan være ”skridtet inden”.

Google har ikke selv meldt noget officielt ud, hvilket Android Police også skriver.

Fartkontrol- og uheldsregistrering skulle nu være rullet ud i Australien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Finland, Grækenland, Holland, Indien, Indonesien, Israel, Italien, Mexico, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi Arabien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn og USA.

Vi har som sagt ikke selv kunne se hastighedsgrænser på Google Maps. Har du oplevet det? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvis du har fået hastighedsgrænser i din app.

Mere til historien

Endnu en milepæl er nået. Google oplyste under Google I/O, at der nu er 2,5 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram