Danske hastighedsgrænser vises nu i Google Maps

6

KORT NYT: Google Maps Fartkontroller lader vente på sig for de danske brugere. Men lidt sker der, det er nemlig nu muligt at se hastighedsgrænser i Danmark.

Google Maps ikon
Google Maps ikon

MereMobil.dk har endnu ikke set det, men Google Maps i Polen, Storbritannien, USA og Danmark nu viser hastighedsgrænser. Det skriver Android Police.

Dog venter vi fortsat på fartkontrol-funktionen. Men den nye opdatering med hastighedsgrænser kan være ”skridtet inden”.

Google har ikke selv meldt noget officielt ud, hvilket Android Police også skriver.

Fartkontrol- og uheldsregistrering skulle nu være rullet ud i Australien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Finland, Grækenland, Holland, Indien, Indonesien, Israel, Italien, Mexico, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi Arabien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn og USA.

Vi har som sagt ikke selv kunne se hastighedsgrænser på Google Maps. Har du oplevet det? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvis du har fået hastighedsgrænser i din app.

Mere til historien

Endnu en milepæl er nået. Google oplyste under Google I/O, at der nu er 2,5 milliarder aktive Android-enheder på verdensplan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer