Den nye iPad Mini har 3 GB RAM og samme batteri

0

iFixit har vanen tro været igang med værktøjet. Turen er denne gang kommet til den nye iPad Mini.

iPad mini (5. generation) (Foto: Apple)
iPad mini (5. generation) (Foto: Apple)

Den nye iPad Mini er blevet åbnet og endevendt af iFixit. Det er mediet Macrumors.com, der bringer artiklen, hvor vi får interessante oplysninger om hardwaren på iPad Mini (5).

Kameraet er på 8-megapixels, mens frontkameraet er på 7-megapixels. Dette er et gevaldigt skridt, i forhold til iPad Mini 4, som havde et frontkamera på 1,2-megapixels.

Nye iPads: iPad Air 2019 og en ny iPad Mini

Derudover finder vi nu 3 GB RAM, hvor den gamle er på 2 GB RAM. Ligesom på iPhone Xs og Xs Max, finder vi en A12-Bionic processor. Særligt processoren giver den nye iPad et løft.

Batteriet er umiddelbart identisk med iPad Mini 4, hvis vi ser på kapaciteten. Formen har ændret sig, men ikke indholdet.

Den nye iPad kommer også med True Tone-skærm. Noget vi så første gang på iPad Pro 9.7 tommer.

True Tone-skærmen kan opfange, hvor meget lys der belyser den, og alt efter lyset kan den så gøre det gulligt, hvilket beskytter øjet mod det “blå lys”.

Vi finder også bluetooth 5.0, WiFi 802.11ac, gigabit class LTE på cellular modellerne og så eSIM. Som noget nyt så understøttes Apple Pencil 1. generation også.

Apple har frigivet iOS 12.2 og macOS 10.14.4.

Det er muligt, at foretage en reparation på den nye iPad Mini 5, men iFixit bemærker at mange af komponenterne er limet fast.

Dette gør en eventuelt reparation vanskelig, men ikke umulig. Det drejer sig blandt andet om flere ledninger og hjem-knappen på den nye iPad Mini.

iFixit giver den nye iPad mini en karakter på 2/10. Dette betyder at enheden er svær at reparere og bestemt ikke en opgave for alle.

Den nye iPad Mini kan fås med 64 og 256 GB. Den billigste iPad Mini %%%% fås fra 3.389.

Mere til historien

Den første iPad Mini kom på markedet i 2012, og derefter fulgte der en ny model hvert år, indtil Apple altså stoppede med at udsende en ny generation hvert år. Den nye iPad Mini er derfor første iPad Mini siden 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer