Den nye iPad Mini har 3 GB RAM og samme batteri

iFixit har vanen tro været igang med værktøjet. Turen er denne gang kommet til den nye iPad Mini.

iPad mini (5. generation) (Foto: Apple)
iPad mini (5. generation) (Foto: Apple)

Den nye iPad Mini er blevet åbnet og endevendt af iFixit. Det er mediet Macrumors.com, der bringer artiklen, hvor vi får interessante oplysninger om hardwaren på iPad Mini (5).

Kameraet er på 8-megapixels, mens frontkameraet er på 7-megapixels. Dette er et gevaldigt skridt, i forhold til iPad Mini 4, som havde et frontkamera på 1,2-megapixels.

Nye iPads: iPad Air 2019 og en ny iPad Mini

Derudover finder vi nu 3 GB RAM, hvor den gamle er på 2 GB RAM. Ligesom på iPhone Xs og Xs Max, finder vi en A12-Bionic processor. Særligt processoren giver den nye iPad et løft.

Batteriet er umiddelbart identisk med iPad Mini 4, hvis vi ser på kapaciteten. Formen har ændret sig, men ikke indholdet.

Den nye iPad kommer også med True Tone-skærm. Noget vi så første gang på iPad Pro 9.7 tommer.

True Tone-skærmen kan opfange, hvor meget lys der belyser den, og alt efter lyset kan den så gøre det gulligt, hvilket beskytter øjet mod det “blå lys”.

Vi finder også bluetooth 5.0, WiFi 802.11ac, gigabit class LTE på cellular modellerne og så eSIM. Som noget nyt så understøttes Apple Pencil 1. generation også.

Apple har frigivet iOS 12.2 og macOS 10.14.4.

Det er muligt, at foretage en reparation på den nye iPad Mini 5, men iFixit bemærker at mange af komponenterne er limet fast.

Dette gør en eventuelt reparation vanskelig, men ikke umulig. Det drejer sig blandt andet om flere ledninger og hjem-knappen på den nye iPad Mini.

iFixit giver den nye iPad mini en karakter på 2/10. Dette betyder at enheden er svær at reparere og bestemt ikke en opgave for alle.

Den nye iPad Mini kan fås med 64 og 256 GB. Den billigste iPad Mini Sponseret link fås fra 3.389.

Mere til historien

Den første iPad Mini kom på markedet i 2012, og derefter fulgte der en ny model hvert år, indtil Apple altså stoppede med at udsende en ny generation hvert år. Den nye iPad Mini er derfor første iPad Mini siden 2015.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram