Nummerpladen kan betale for bilvasken

Vask bilen og lad nummerpladen håndtere betalingen. Smart-teknologien tilføjes nu i en række vaskehaller landet over.

Betalingsløsninger, baseret på teknologi, findes flere og flere steder. Nu er turen kommet til bilvasken.

Wash World tilbyder i deres 75 vaskehaller, at betalingen kan foregå via bilens nummerplade. Det sker fra i dag (1. februar 2019).

Ved bilvasken vælges betaling via nummerpladegenkendelse. Når nummerpladen er scannet køres bilen ind i vaskehallen. Nogle minutter senere er bilen ren og udgiften kan ses i BroBizz-applikationen.

Funktionaliteten håndteres af BroBizz A/S, der har indgået et samarbejde med Wash World om udnyttelse af PayByPlate-teknologien, som kendes fra Storebælt.

Før børsterne kan køre over lakken første gang, skal PayByPlate aktiveres. Det sker via BroBizz-appen til Android eller iPhone. Når PayByPlate er aktiv på bilens nummerplade, er det bare at trille forbi bilvasken.

Hver tredje danske bil har enten en BroBizz eller PayByPlate aftale.

BroBizz A/S har en ambition om, at brede deres teknologi ud til andre kategorier end blot broer, veje, parkering og færger.

Mere til historien

PayByPlate teknologien havde premiere på Storebæltsbroen i påsken 2018. 175.000 har siden staren tilmeldt sig PayByPlate.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay er tilbage med vigtig funktion

Det er lidt over et år siden, at funktionen blev kaldt for dyr og lukkede ned, men nu er den på vej tilbage i MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram