Træt af ikke at få svar på din SMS? Denne app hjælper dig

Svarer dine børn, kæreste eller forældre ikke på dine SMS’er, selvom du ved de bruger telefonen jævnligt? Denne denne app er måske svaret på dine problemer.

Screenshot fra applikationen ReplyASAP (Kilde: Google Play Store)

Du kender det måske. Du ringer og skriver til dine børn, kæreste eller lignende, men de er evigheder om at svare. Det er uanset om du er syg af bekymring fordi de ikke svarer. Du får altid blot en række undskyldninger – lige fra manglende strøm på batteriet til ”det kom jeg lige fra”.

En app kan hjælpe dig til at løse dette problem.

Applikationen udkom tilbage i slutningen af 2017, men medieomtale i flere lande har nu gjort den for alvor er blevet synlig. Det skriver BT.dk.

Det er ikke kun til sløve teenagere eller en fortravlet kæreste, at denne applikation er en god idé. Faktisk er den også super effektiv til de ældre familiemedlemmer. Det oplyser udvikleren, Nick Herbert.

ReplyASAP, som applikationen hedder, fungerer ved at begge parter downloader den. Og når det er gjort, så sikrer appen, at telefonen afspiller en høj lyd, hvis de mangler at svare på en besked fra den anden part. Så det vil gøre de fleste reagerer. Det er dog muligt, at vælge at udsætte denne lyd i en periode, men så kommer den igen.

Hvor meget tid bruger du på Facebook og Instagram?

Applikationen sender ligeledes modtagerens placering til afsenderen.

Har man et ubesvaret opkald fra den anden part, så kræver det, at man ringer tilbage før ens telefon ”låses op”. Det skriver Buzzfeed.com.

Appen findes i skrivende stund kun til Android-telefoner, men Nick Herbert, som står bag, oplyser, at den inden længe vil være tilgængelig i Apples App Store også.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Appen koster penge at bruge. Da den er udviklet til det amerikanske marked er udvikleren gået uden om en version med reklame, da der har været mange problemer omkring dette, og derfor koster den penge at bruge i stedet.

Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram