Træt af ikke at få svar på din SMS? Denne app hjælper dig

Svarer dine børn, kæreste eller forældre ikke på dine SMS’er, selvom du ved de bruger telefonen jævnligt? Denne denne app er måske svaret på dine problemer.

Screenshot fra applikationen ReplyASAP (Kilde: Google Play Store)

Du kender det måske. Du ringer og skriver til dine børn, kæreste eller lignende, men de er evigheder om at svare. Det er uanset om du er syg af bekymring fordi de ikke svarer. Du får altid blot en række undskyldninger – lige fra manglende strøm på batteriet til ”det kom jeg lige fra”.

En app kan hjælpe dig til at løse dette problem.

Applikationen udkom tilbage i slutningen af 2017, men medieomtale i flere lande har nu gjort den for alvor er blevet synlig. Det skriver BT.dk.

Det er ikke kun til sløve teenagere eller en fortravlet kæreste, at denne applikation er en god idé. Faktisk er den også super effektiv til de ældre familiemedlemmer. Det oplyser udvikleren, Nick Herbert.

ReplyASAP, som applikationen hedder, fungerer ved at begge parter downloader den. Og når det er gjort, så sikrer appen, at telefonen afspiller en høj lyd, hvis de mangler at svare på en besked fra den anden part. Så det vil gøre de fleste reagerer. Det er dog muligt, at vælge at udsætte denne lyd i en periode, men så kommer den igen.

Hvor meget tid bruger du på Facebook og Instagram?

Applikationen sender ligeledes modtagerens placering til afsenderen.

Har man et ubesvaret opkald fra den anden part, så kræver det, at man ringer tilbage før ens telefon ”låses op”. Det skriver Buzzfeed.com.

Appen findes i skrivende stund kun til Android-telefoner, men Nick Herbert, som står bag, oplyser, at den inden længe vil være tilgængelig i Apples App Store også.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Appen koster penge at bruge. Da den er udviklet til det amerikanske marked er udvikleren gået uden om en version med reklame, da der har været mange problemer omkring dette, og derfor koster den penge at bruge i stedet.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram