Træt af ikke at få svar på din SMS? Denne app hjælper dig

Svarer dine børn, kæreste eller forældre ikke på dine SMS’er, selvom du ved de bruger telefonen jævnligt? Denne denne app er måske svaret på dine problemer.

Screenshot fra applikationen ReplyASAP (Kilde: Google Play Store)

Du kender det måske. Du ringer og skriver til dine børn, kæreste eller lignende, men de er evigheder om at svare. Det er uanset om du er syg af bekymring fordi de ikke svarer. Du får altid blot en række undskyldninger – lige fra manglende strøm på batteriet til ”det kom jeg lige fra”.

En app kan hjælpe dig til at løse dette problem.

Applikationen udkom tilbage i slutningen af 2017, men medieomtale i flere lande har nu gjort den for alvor er blevet synlig. Det skriver BT.dk.

Det er ikke kun til sløve teenagere eller en fortravlet kæreste, at denne applikation er en god idé. Faktisk er den også super effektiv til de ældre familiemedlemmer. Det oplyser udvikleren, Nick Herbert.

ReplyASAP, som applikationen hedder, fungerer ved at begge parter downloader den. Og når det er gjort, så sikrer appen, at telefonen afspiller en høj lyd, hvis de mangler at svare på en besked fra den anden part. Så det vil gøre de fleste reagerer. Det er dog muligt, at vælge at udsætte denne lyd i en periode, men så kommer den igen.

Hvor meget tid bruger du på Facebook og Instagram?

Applikationen sender ligeledes modtagerens placering til afsenderen.

Har man et ubesvaret opkald fra den anden part, så kræver det, at man ringer tilbage før ens telefon ”låses op”. Det skriver Buzzfeed.com.

Appen findes i skrivende stund kun til Android-telefoner, men Nick Herbert, som står bag, oplyser, at den inden længe vil være tilgængelig i Apples App Store også.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Appen koster penge at bruge. Da den er udviklet til det amerikanske marked er udvikleren gået uden om en version med reklame, da der har været mange problemer omkring dette, og derfor koster den penge at bruge i stedet.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram