Lev nemmere og tab dig med Sense appen

0

APP-TIP: Vil du tabe dig ved at leve efter Sense-livsstilen? Nu er det blevet nemmere. En app er nemlig klar.

Sense applikationen
Sense applikationen

Du har måske hørt om Sense-livsstilen før. Sense tæller ikke kalorier eller ”går efter vægt på mad”. I stedet benyttes nogle enkelte og overskuelige principper, så din kost sammensættes på en måde, der sikrer mæthed og et stabilt blodsukker dagen lang.

Bag Sense er Suzy Wengel, som i 2011 selv tabte sig 40 kilo ved at spise efter disse principper.

Er du i målgruppen for at benytte tiden inden eller efter jul på en livsstilsændring, eller lever du allerede på Sense-kost, så er denne app altså klar til at gøre det endnu nemmere og mere overskueligt.

Applikationen tilpasser sig den enkelte bruger. Derfor er det ikke vigtigt om du er nybegynder eller erfaren Sense-bruger. De mange forskellige indstillinger gør også, at du kan bruge appen på den måde, som passer dig bedst.

Er du ny på Sense så har du måske også brug for hjælp. Det kan du få i videoer. Der er videoer, som guider dig igennem Sense, links til bøgerne, samt svar på de oftest stillede spørgsmål.

Du kan i appen registrere dine håndfulde, så du har styr på at dine spisekasser fyldes dagligt. Du kan også søge efter opskrifter.

Der kan også opsættes mål og du kan registrere din vægt lige så tit du ønsker. Dermed kan du følge dine mål med grafer og datavisning. Dette er en gratis del og kræver ikke abonnement.

”Sense” er abonnementsbaseret. Og du har muligheden for at vælge Sense Premium, hvor du kan vælge mellem tre forskellige længder på abonnementet. Du kan vælge 1 måned, 3 måneder eller 1 års abonnement. Med Sense Premium får du adgang til alle funktioner og opdateringer i den periode, som dit abonnement løber.

Vælger du et abonnement på 12 måneder, så er prisen 29 kroner om måneden. Pengene trækkes fra din iTunes-konto. Og 24 timer før det udløber fornyes det automatisk, hvis du ikke opsiger det.

Der er syv dages gratis prøvetid for alle.

Billeder fra Sense

Sense indeholder mange nyttige funktioner:

  • Skræddersyede indstillinger til dig
  • Masser af hjælp til Sense
  • Overblik over din udvikling
  • Registrering af dine håndfulde
  • Søgning og oprettelse af dine egne opskrifter
  • Planlægning af dine spisekasser

Applikationen er i første omgang kun tilgængelig for brugere af iOS. Men teamet, som står bag Sense livsstilen, fortæller, at den er på vej inden længe til Android-folket.

Du kan downloade Sense applikationen i Apples App Store.

Mere til historien

Hvis du forsøger dig med syv dages gratis prøvetid – eller tegner et abonnement – så husk du skal opsige det manuelt. Dette gøres ved at gå ind i ”Indstillinger – iTunes & App Store – Vis AppleID – Abonnementer”. Her kan du så annullere abonnementet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer