Lev nemmere og tab dig med Sense appen

APP-TIP: Vil du tabe dig ved at leve efter Sense-livsstilen? Nu er det blevet nemmere. En app er nemlig klar.

Sense applikationen
Sense applikationen

Du har måske hørt om Sense-livsstilen før. Sense tæller ikke kalorier eller ”går efter vægt på mad”. I stedet benyttes nogle enkelte og overskuelige principper, så din kost sammensættes på en måde, der sikrer mæthed og et stabilt blodsukker dagen lang.

Bag Sense er Suzy Wengel, som i 2011 selv tabte sig 40 kilo ved at spise efter disse principper.

Er du i målgruppen for at benytte tiden inden eller efter jul på en livsstilsændring, eller lever du allerede på Sense-kost, så er denne app altså klar til at gøre det endnu nemmere og mere overskueligt.

Applikationen tilpasser sig den enkelte bruger. Derfor er det ikke vigtigt om du er nybegynder eller erfaren Sense-bruger. De mange forskellige indstillinger gør også, at du kan bruge appen på den måde, som passer dig bedst.

Er du ny på Sense så har du måske også brug for hjælp. Det kan du få i videoer. Der er videoer, som guider dig igennem Sense, links til bøgerne, samt svar på de oftest stillede spørgsmål.

Du kan i appen registrere dine håndfulde, så du har styr på at dine spisekasser fyldes dagligt. Du kan også søge efter opskrifter.

Der kan også opsættes mål og du kan registrere din vægt lige så tit du ønsker. Dermed kan du følge dine mål med grafer og datavisning. Dette er en gratis del og kræver ikke abonnement.

”Sense” er abonnementsbaseret. Og du har muligheden for at vælge Sense Premium, hvor du kan vælge mellem tre forskellige længder på abonnementet. Du kan vælge 1 måned, 3 måneder eller 1 års abonnement. Med Sense Premium får du adgang til alle funktioner og opdateringer i den periode, som dit abonnement løber.

Vælger du et abonnement på 12 måneder, så er prisen 29 kroner om måneden. Pengene trækkes fra din iTunes-konto. Og 24 timer før det udløber fornyes det automatisk, hvis du ikke opsiger det.

Der er syv dages gratis prøvetid for alle.

Billeder fra Sense

Sense indeholder mange nyttige funktioner:

  • Skræddersyede indstillinger til dig
  • Masser af hjælp til Sense
  • Overblik over din udvikling
  • Registrering af dine håndfulde
  • Søgning og oprettelse af dine egne opskrifter
  • Planlægning af dine spisekasser

Applikationen er i første omgang kun tilgængelig for brugere af iOS. Men teamet, som står bag Sense livsstilen, fortæller, at den er på vej inden længe til Android-folket.

Du kan downloade Sense applikationen i Apples App Store.

Mere til historien

Hvis du forsøger dig med syv dages gratis prøvetid – eller tegner et abonnement – så husk du skal opsige det manuelt. Dette gøres ved at gå ind i ”Indstillinger – iTunes & App Store – Vis AppleID – Abonnementer”. Her kan du så annullere abonnementet.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram