Her er spillet, der træner hjernen

Dette spil giver dig hjernegymnastik for alle pengene. Det er udfordrende, og på ingen måde kedeligt.

Der findes i titusindvis af ligegyldige mobilspil, men der findes også undtagelser. Efter min opfattelse er det norskudviklede Meganumbers et af lyspunkterne.

Meganumbers går i korte træk ud på at matche og kombinere tal så hurtigt du kan. Det både lyder, og er, simpelt, men samtidigt også rigtigt sjovt.

I de første levels går det som en leg, men det bliver betydeligt mere udfordrende jo længere du bevæger dig frem. Sjovt nok stadig uden det bliver irriterende.

Hvad enten du vil træne din egen hjerne, eller skal have ungerne til at interessere sig lidt mere for tal, så er Meganumbers absolut værd at prøve af.

Spillet er gratis at hente via App Store eller Google Play. Mellem hver level vises en reklamefilm. Vil du undgå dette så koster det 25 kroner. Betalingen åbner desuden for en ny spilmodus med ekstra funktioner.

Skærmbilleder fra spillet

Promovideo for Meganumbers

Mere til historien

Meganumbers har haft en testlancering i Spanien, Filippinerne, Sverige og Norge. Nu kan hele verden være med til at smadre tal.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram