SPAM fra MereMobil.dk? Nej, det er notifikationer

Modtager du meldinger fra MereMobil.dk, du ikke ved hvad er? Så er det dig selv, som har tilmeldt dig en service. Det er altså ikke Spam. Læs mere her.

Popup-beskeder på Mac kan fjernes (Foto: MereMobil.dk)

Popup-beskeder på Mac kan fjernes (Foto: MereMobil.dk)

Websites og smartphone-applikationer kan sende dig notifikationer, når der udgives nyt indhold. Det er brugbart, hvis du gerne vil følge med i indhold, der interesserer præcis dig, fra en eller flere hjemmesider. Men kan også virke irriterende, hvis du har tilmeldt dig ved en fejl.

MereMobil.dk benytter sig af denne mulighed for, at sende notifikationer til vores brugere hver gang vi publicerer en nyhed. Men har du tilmeldt dig dette ved en fejl, så kan det måske føles som spam. For der kan virkelig være mange nyheder nogle dage.

Du kan blive klogere på, hvordan du blokerer og fjerner disse popup-beskeder/notifikationer igen. Denne guide gælder ikke kun MereMobil.dk, men generelt for andre sider, som også tilbyder disse notifikationer.

GUDE: Sådan stopper og blokerer du notifikationer fra MereMobil.dk

Du har selv tilmeldt dig notifikationer

Modtager du notifikationer fra en hjemmeside, så har du selv (eller en der har brugt din enhed) tilmeldt dig. Dette kan siden ikke gøre.

Når du besøger nogle websites første gang bliver du spurgt om du vil modtage notifikationer. Svarer du ”Tillad” så er du tilmeldt.

Enkelte brugere af en website opfatter popup-notifikationerne som spam eller reklamebeskeder. Men det er altså ikke tilfældet.

Notifikationerne er en service for læserne, som gerne vil være opdateret hele tiden og derfor få besked når en ny artikel er kommet online.

Notifikationerne er ikke vores nyhedsbrev

Nogle brugere har fået den opfattelse, at disse notifikationer er ”vores nyhedsbrev”, men det er det altså ikke. Dette udsender vi cirka en gang ugentligt – virkelig store nyheder kan gøre der kommer et ekstra nyhedsbrev, men dette sker langt fra hver uge.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet – i øvrigt modtages dette i mailboksen, hvor notifikationerne ”popper-up” på computeren eller din smartphone.

Mere til historien

Hvis du også vil følge os på de sociale medier, så er vi tilstede på Facebook, Twitter og Instagram.

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram