Oister i nyt samarbejde der kan reducere telefonregningen

Oister og Groo indgår nyt samarbejde, der giver mobilkunderne muligheden for at reducere deres telefonregning.

Groo applikationen

Groo applikationen

Elsker du at shoppe på nettet, så kan udgiften måske spare dig på andre udgifter.

– ”Tjen penge på at handle,” sådan lyder det nemlig fra mobilselskabet Oister. Der er klar med et nyt samarbejde med den islandske software platform Groo. Samarbejdet giver Oisters kunder muligheden for, at reducere eller helt fjerne telefonregningen fra deres månedlige budget.

 – Oister har nu åbnet for Wi-Fi Opkald

Konceptet går ud på, at deres kunder kan spare penge på telefonregningen ved, at bruge penge andre steder. Køber du bøger på Saxo.com, spiser i Simply Cookings kantiner, vasker bilen hos Wash World og meget andet, så kan du altså spare på telefonregningen.

– ”Det skal være billigt at tale i telefon. Det er Oisters grundfilosofi; at være bedst til prisen. Det er også derfor, at vi satser stærkt på samarbejdet med GROO. Fordi det giver vores kunder noget ekstra værdi og en mulighed for at spare penge eller fjerne regningen helt”, siger Jesper Bennike, direktør hos Oister.

Groo har et bredt udvalg af partnere blandt restauranter, caféer og forretninger. Og hver uge kommer der nye til. Det er dog klart, at mulighederne er størst i og omkring København.

– ”Vi har i starten fokuseret på hovedstaden, og det er klart, at etableringen af et rigtig stærkt netværk tager tid. Derfor er vi er meget begejstrede for, at Oister nu går ind i projektet og dermed kan være med til at udbrede kendskabet, så vi er til gavn for alle parter og kan vokse endnu hurtigere”, udtaler Alexander Gylfason, der er stifter og direktør hos GROO.

Se i videoen herunder, hvordan det virker.

Du sparer pengene op i Groo applikationen og kan altså optjene penge ved at benytte det betalingskort til at betale med hos de forskellige partnere, som er registreret i din profil.

1 Groo krone har en værdi på en 1 krone, og du optjener op til 10 procent af dit køb, når du handler hos en Groo partner. Efterfølgende kan du bruge dine Groo kroner til at betale eksempelvis dit OiSTER abonnement, eller køb varer i GROO shoppen.

Groo applikationen kan downloades både i Apples App Store og Google Play Store.

Oister – Groo – spar penge op

Mere til historien

GROO blev etableret af Loyalty Clockwork ApS i 2017, som en udvidelse af islandske GOMOBILE, en veletableret fordelsprogramsudbyder på Island.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram