Huawei lover op til 60 procents hurtigere grafikydelse efter ny opdatering

Huawei udsender softwareopdatering, som giver op til 60 procent hurtigere grafik på en lang dække modeller.

Du kan godt begynde at glæde dig, hvis du har en nyere Huawei smartphone. Ifølge Digitaltrends.com udsender Huawei nemlig snart en softwareopdatering til en hel række modeller, som vil øge grafikprocessorens ydeevne med op til 60 procent.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har i flere år arbejdet intensivt på ny software til firmaets egne chipsæt, og det er der kommet en ny teknologi ud af, som firmaet kalder GPU Turbo.

Ved at optimere softwaren kan Huawei øge ydelsen for grafisk intensive applikationer med op til 60 procent, hvilket specielt vil kunne mærkes i krævende spil.

Det vil særligt være mellemklasse smartphones såsom P20 lite eller MATE 10 lite som for alvor vil kunne mærke et ordenligt boost med den nye opdatering. GPU Turbo vil nemlig gøre disse modeller i stand til at afvikle krævende spil med en langt højere billedhastighed.

Men det er ikke kun spil, der hvor man vil kunne drage nytte af GPU Turbo opdateringen – også Huaweis EMUI software vil køre hurtigere og mere flydende med opdateringen. GPU Turbo understøtter augmented reality og virtual reality applikationer.

Sparer batteri

Normalt medfører højere ydelse samtidig et højere energiforbrug, hvilket ikke altid er den bedste kombination, når vi taler om smartphones. Med den nye opdatering har Huawei øget ikke blot ydeevnen, men sparer samtidig op til 30 procent af strømforbruget.

Hvordan Huawei næsten på magisk vis vrider mere batterilevetid og rå kraft ud af deres chipsæt, har de desværre ikke løftet ret meget af sløret for. Digitaltrends.com mener, at der er tale om en form for hardware/software acceleration i GPU delen af chipsættet ligesom Google i Pixel 2 har lavet med deres Visual Core chip.

Softwaren bliver udrullet til mange Huawei smartphones i løbet af de kommende måneder. I august udrulles softwaren til P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro og Mate RS.

I september kommer turen til P20 Lite, Mate 9, Mate 9 Pro, P10, P10 Plus, Honor 9, Honor 7X, Honor View 10, Honor 8 Pro, Honor 9 Lite, Y9, P Smart og Mate 10 Lite.

Mere til historien

Huawei producerer selv de chipsæt, som bruges i deres smartphones.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram