Se hvor mange penge du har brugt på Steam

3

Du ved hvor mange timer du spiller, men ved du også hvor mange penge du har brugt på Steam? Det er nu muligt, at afsløre det skræmmende tal.

Kender du det, at du sidder og tænker over hvor mange penge du har brugt på Steam i tidens løb? Indtil nu har det ikke været en mulighed at se hvor mange penge du har brugt. Det har Steam lavet om på nu.

En ny service fra Steam har set dagens lys. Du har nu mulighed for at gå ind på deres hjemmeside, og se hvor meget du har brugt på spil i Steams levetid. Det er en ret simpel service de har sat sammen her.

Du går ind på deres hjemmeside for denne service. Der logger du ind på din Steam konto, og så kommer der et side op, hvor du får af vide hvor meget du har brugt på spil i tidens løb. Hjemmesiden til denne service, får du ved at klikke her.

Personligt har jeg fået de fleste spil sendt uden beregning. Så selvom spilbiblioteket er en okay størrelse på Steam, har jeg ikke brugt særligt mange penge. For at være helt præcis kommer det op på hele 64,43 Dollars (godt 417 Kroner). Så man må ikke sige, at det er Steams skyld hvis spil budgettet er brugt.

Davids Steam konto oversigt (Foto: MereMobil.dk)
Davids Steam konto oversigt (Foto: MereMobil.dk)

Det er på eget ansvar hvis du bruger dette link for at gå ind og kigge. Hvis du falder ned af stolen over chokket, må vi håbe at du lander blødt. Hvis du derimod er åben over for at andre skal vide det, så del det gerne i en kommentar under nyheden her.

-Nvidia Shield (2015) opdateres til Android 7.0

Hvis du sidder og tænker over hvad Steam egentligt er, får du en forklaring her. Det er en spilservice, som mange udviklere sælger deres spil igennem. Denne spilservice er kun ude på PC, Mac og Linux.

Mere til historien

Den første version af Steam blev udgivet den 12. september 2003 på PC.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer