Hvem vinder VM i mobilnetværk? Danmark er med helt fremme

Hvem vinder den tætte finale ved VM i mobilnetværk? Læs med her, og få svaret på et netværks-PR-stunt op til fodbold VM i Rusland.

OpenSignal World cup (Foto: OpenSignal)

OpenSignal World cup (Foto: OpenSignal)

Som du måske har bemærket, så er der VM i fodbold i Rusland i år, men vidste du, at der også bliver afholdt en anden form for VM? Vi taler om VM i mobilnetværk, som analysevirksomheden OpenSignal står bag.

Det officielle navn er OpenSignal World Cup. Konkurrencen er mellem 32 forskellige nationer. Hver enkelt nation "spiller imod hinanden" for at finde én vinder, som har de bedste mobilnetværk i hele verden.

Hvis det lyder, som noget marketingfolkene hos OpenSignal har fundet på, for at lukrere på FIFAs fodbold VM i Rusland, så har du helt ret. Men det gør ikke spændingen mindre!

Der spilles tre runder. Den første runde omhandler 3G downloadhastighed. I anden runde er det 4G uploadhastighed og i tredje runde er det 4G download hastigheden, som afgør sejren.

Fra 32 nationer står der nu kun to lande tilbage i finalen, som skal afgøres, baseret på Open Signals "overall download speed" målinger.

Vi kan lige så godt afsløre det med det samme; Ligesom i 1992 er Danmark i finalen, og efter en meget tæt kamp med Belgien, så kan Danmark hæve armene over hovedet og nyde sejren. Huttelihut DANMARK VINDER!!!!

Om det så betyder, at vi i Danmark har verdens bedste mobilnetværk, står lidt og flagrer i vinden. OneSignal formulerer det således: "Denmark made it to the finals just to be the the ultimate winner in our speed categories. Denmark is unquestionably among the global leaders in every mobile broadband metric we measure, but a lot of Denmark’s success in the OpenSignal World Cup depended on the luck of the draw".

Uanset hvad så kan vi konkludere, at de danske mobilnetværk klarer sig rigtigt godt, når der sammenlignes med andre lande.

Hvis du vil læse hele PR-stuntet på OpenSignal, så kan fulde beskrivelse læses lige her. Den er komplet med masser af fodboldreferencer, som marketingfolkene virkelig har brudt deres hjerner for at finde på.

Mere til historien

OpenSignal forklarer, at Danmarks sejr ligesom i 1992 indeholder en hel del held. Danmark var heldig ikke at løbe ind i flere af de asiatiske lande.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
3-direktør: Danmark har kun brug for to mobilnetværk

Tre landsdækkende mobilnetværk til 5,8 millioner mobilkunder er for meget, mener 3’s direktør.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram