Her er læsernes bedste minder om Sony

Først kom Sony, så blev de til Sony Ericsson og nu er de atter Sony. Sikkert er det, at mange danskere har en række minder med deres ikoniske mobiltelefoner. Læs nogle af dem her.

Sony Ericsson K750i

Sony Ericsson K750i

Vi har tidligere i forbindelse med konkurrencen om, at vinde en Sony Xperia XZ2 spurgt vores følgere på Facebook om, hvad deres bedste Sony minder er. Og det er tydeligt, at særligt nogle modeller går igen. Også læserne af artiklen om konkurrencen har bidraget med inputs i kommentarfeltet.

Flere husker også mobilerne fra dengang, hvor det særligt var Nokia og Sony Ericsson, der hittede på det danske mobilmarked.

Sony og Ericsson fandt sammen i en joint venture i oktober 2001. Dette samarbejde var derefter en realitet frem til 16. februar 2012, hvor Sony overtog Ericssons andel i selskabet.

Den første telefon fra Sony og Ericsson er også en af dem, flere af vore læsere nævner som en der har givet en række minder. Telefonen var Sony Ericsson T68i.

- ”Min bedste oplevelse var helt klart da jeg fik min første mobil med farveskærm en Sony Ericsson T68i, hvor skærmen havde en opløsning på 101×80 og 256 farver. En helt ny oplevelse. Senere kom de berømte Walkman telefoner, men T68i’eren var noget særligt 😁,” sådan skriver Per Birch.

Og Per Birch er ikke alene om den holdning.

Christian Vest har også T68i, som den klare favorit.

- ”Mit bedste Sony minde var min første Sony mobil t68i. Lækker lille mobil med hele 256 farver! Det var vildt efter monokrom skærme i mange år! Købte også add on kamera til den... Ubrugeligt med fedt gadget!!!,” lyder det fra Christian Vest.

Musik med på farten

Det er også tydeligt, at de populære Walkman-mobiler også har haft gjort sit indtryk på mobilkøberne. Sony Ericsson solgte i 2006 74 millioner mobiltelefoner, hvoraf 60 millioner af disse havde musikfunktion. Og 17 millioner var de såkaldte ”Walkman-modeller”.

Læserne fremhæver særligt Sony Ericsson W810i, W880i og W995, som de Walkman-telefoner, der har været de bedste. Sikkert er det også, at Sony Ericsson virkelig fik udnyttet Sonys Walkman-brand positivt.

- ”Min allerførste mobil var en t68i. Jeg kan huske min far var noget så begejstret for at den ikke var større end at den kunne være i en cigaretpakke - og med farveskæm!  Jeg har ejet så mange Sony-telefoner, at det er virkelig svært at vælge. Jeg husker da walkman-serien kom ud og jeg fik mig en W910i, slide designet og hele walkman delen var så lækker for en musikelsker som mig. Det var også dem man fik de bedste hovedtelefoner med  Så husker jeg også tydeligt da 'Cyper-shot' blev en ting. Kameraet VAR revolutionerende, og den jeg valgte at købe var intet mindre end TOTALT HIP - K850i. Jeg elskede tastaturet på den, de firkantede markante knapper var virkelig noget der skilte vandene, den havde i øvrigt en linse der selv lukkede og åbnede når man tændte kameraet. - det ser man ikke mere,” sådan skriver Kathrine Madsen.

Kathrine Madsen var ligeledes heldig, at blive vinderen af Sony Xperia XZ2. Så må vi håbe, at hun også engang i fremtiden kan huske den ligeså godt som hun husker T68i, W910i og K850i.

Walkman-delen var også et hit hos Martin Tofting-Lauritsen.

-”Sony W995 ❤ Jeg elskede den telefon. Hvis den kunne synkronisere min Google kalender og kontakter brugte jeg den endnu. Nu ligger den i mit skab og bliver brugt indimellem når jeg savner den for meget ,” skrev han om hans bedste Sony-minder.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini (Foto: Sony Ericsson)

Sony Ericsson Xperia X10 Mini (Foto: Sony Ericsson)

Vores bedste Sony-minde

Her på redaktionen er Sony Ericsson Xperia X10 Mini en af de telefoner, som vi husker rigtigt godt. Det var dengang telefoner ikke skulle være meget større end en tændstikæske.

Vi er sikre på, at mange flere af jer sidder med minder om Sony-telefoner eller andre mobiltelefoner, som har betydet noget særligt for jer. Har du lyst til at dele dit bedste mobilminde, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

I 2007 rundede Sony Ericsson mere end 100 millioner solgte mobiltelefoner. Faktisk lyder salgstallet for 2007 på 101,3 millioner, ifølge Wikipedia.

Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Sony Xperia 1 V afsløres i maj

Så er datoen for Sonys kommende lanceringsevent klar og du kan glæde dig til. Sony Xperia 1 V er på vej.

(mere…)
Her det nyeste om Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 V forventes på markedet senere i år. Her er de nyeste detaljer.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram