Apples mobilur dominerer salget af LTE-smartwatches

0

Selvom det stadig er ret nyt med et smartwatch som kan ”erstatte” mobilen, så viser en analyse, at Apple lige nu er markedsledende.

Herhjemme i lille Danmark, er det stadig nyt, at man kan bruge sit smartwatch uden at have mobilen i nærheden. Apple har med Apple Watch Series 3 givet os en god mulighed for at være med på den nye dille.

Indtil videre ser det ud til, at Apple har skudt papegøjen med deres seneste satsning. For tager man udgangspunkt i en artikel som MacRumors står bag, så kan man se, at Apple dominerer markedet på verdensbasis inden for LTE-smartwatches.

Billedet som vi nu deler, er baseret på data som Canalys har samlet sammen for første kvartal af 2018.

I undersøgelsen ses, at Xiaomi ligger lige ved siden af Apple. Men dette billede viser den samlede udskibning af deres smartwatches inklusiv dem som ikke har LTE. Grunden til Xiaomi ligger så tæt på Apple skal findes i, at cirka 90 procent af denne sending er deres ur som ikke har LTE.

Hvis man ser på LTE-udgaver af urene, så kan man sige, at Apple dominerer markedet for første kvartal af 2018. 59 procent af de LTE-udgaver af smartwatches der er sendt ud står der Apple Watch Series 3 (GPS+Celluar) på, lyder det fra Canalys.

Mere til historien

I Danmark har man kunne købe Apple Watch Series 3 (GPS+Celluar) siden den 11. maj 2018, så det er stadig ret nyt. Indtil videre, er det kun mobilselskabet 3, der understøtter denne model af uret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer